Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2145
Doramák száma: 465
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Heavy Object

A nem túl távoli jövőben az Objectek, hatalmas tömegpusztító gépezetek alapjaiban reformálják meg a hadviselést. Történetünk ott kezdődik, mikor a hófedte alaszkai gyakorlóterepen Milinda, az egyik ilyen Object kissé külön pilótája összetalálkozik a gépésznek tanuló Quenserrel, valamint az ő katonanövendék társával, Heiviával.

Kekkai Sensen

3 éve már, hogy New York Cityben (később Hellsalem's Lot néven) megnyílt a rejtelmes Kapu, amelyből a Másvilág lényei szivárogtak át és lepték el a várost. Minden megváltozott, ráadásként pedig köd-blokád, azaz egy áthatolhatatlan köd zárta körbe a város területét. Az erőszak és a bűnüldözés már a mindennapi élet részévé vált. A Másvilág és az emberek között pedig egyre csak nő a feszültség.

Slayers - A kis boszorkány

Lina és barátai körbe körbe járják a környéket és állítják meg a gonoszt. Kalandjaik során találkoznak rengeteg fura szerzettel, baráttal és ellenséggel.


 

Tokyo Mew Mew

Zoey egy átlagos randin volt, mikor földrengés rázta meg a környéket. Zoey és barátja kölünváltak, ezért a lány elkezdte őt keresni. Ám mikor megtalálta, felbukkant egy mutáns. Ekkor Eliott segítségével a lány átváltozott, és vadmacs kell belőle.

Overlord

A Yggdrasil fantasy-kaland szerepjátéknál úgy döntöttek, hogy lekapcsolják a szervereket a készítők. Momonga eldöntötte, hogy a végsőkig kitart a játék mellett, és lekapcsolódásig a játékban lesz. Ám a lekapcsolás nem történt meg. Pontosabban... Ő nem tért vissza az emberek világába.