Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2102
Doramák száma: 437
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

B Gata H Kei

Yamada egy 15 éves iskolás lány, aki nagyon is tisztában van a szépségével. Fiúk és lányok egyaránt olvadoznak iránta, ám őt mégis nagyon zavarja egy dolog. Mégpedig az, hogy még mindig szűz...

 

Kaichou wa Maid-sama

Misaki a híres neves diákelnök. Célja, hogy a koedukált vált iskolában a lányok is felemelkedjenek. Mindenki csodálja őt komolysága és megbízhatósága miatt. Ám ki gondolta volna, hogy a komoly Misaki cseléd ruhában fog megjelenni...

 

Shingeki no Kyojin

Egy olyan világ, ahol mindent fal vesz körül, kívül pedig óriások laknak. Ezek az óriások bármikor betörhetnek és szemlátomást embereket esznek meg. Csupán néhány bátor jelentkező van, aik szembe mernek szállni a fenevad óriásokkal.

Seisen Cerberus: Ryuukoku no Fatalités

A történet főszereplője a 16 éves Hiiro, aki azért ragad kardot, hogy bosszút álljon a szülei haláláért a gonosz Daganzord nevű sárkányon.

 

 

Bungou Stray Dogs

Az akció orientált fantasy történet főszereplői a japán irodalom nagy alakjai, mint például Edogawa Ranpo, Miyazawa Kenji és Dazai Osamu, vagy a kortárs japán irodalomból Ayatsuji Yukito (Another) és Kyogoku Natsuhiko (Mouryou no Hako), míg a nyugati irodalomból olyanok képviseltetik magukat mint Fjodor Dosztojevszkij, Agatha Christie és Dan Brown. Ezek az írók mindannyian természetfeletti erőkkel rendelkeznek és a Fegyveres Nyomozó Ügynökség tagjaiként különböző rejtélyeket kell megoldaniuk.