Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1775
Doramák száma: 471
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Blood+

Saya egy átlagos diáklány volt addig, amíg meg nem hall egy különös dallamot. Először egy ismerős gorgonka hangot hall, majd követi, utána pedig egy cselló hangját. Ekkor tűnik fel Haji, aki csak azt hajtogatja: harcolj!

Sailor Moon

Tsukino Usagi (a magyarban Bunny) egy bájos kislány, aki gondtalanul éli az életét. Egy nap találkozik egy macskával, akinek egy hold alakú jel van a homlokán. Ki hinné, de főhősnőnk nem sokáig marad az-az ártatlan kislány. Életének céljává vált, hogy megtalálja a többi csapattársát és megmentse a Holdhercegnőt. Kalandjai során megismerkedik rengeteg ellenséggel és baráttal, megmagyarázhatatlan titkokra derül fény, találkozik az ő...

Servamp

Mahiru csak egy átlagos fiú volt, a mindenért felelős addig a napig, míg be nem fogad egy aranyos kiscicát. Ám ez a cica félig vámpír, félig ember, aki át tud változni macskává.

 

Asatte no Houkou

Van az út szélén egy kő, amiről úgy tartják, teljesíti a kívánságokat. Persze ez csak mese. De mi van akkor, ha egy kívánságot mégis valóra vált?

 

 

.hack//SIGN

Eredeti cím .hack//
Angol cím .hack//
Egyéb cím hack
Típus TV sorozat, Movie, Ova, Special
Kezdés éve 2002. április 4.
Hossz 2x26 + 12 rész + 9 + 9x1 + 4 + 2x3
Műfaj akció, dráma, fantasy, kaland, mágia, misztikus, romantikus, sci-fi, seinen, szupererő
Befejezettség 0/26, 0/12, 0/26, 0/9, 0/1, 0/1, 0/1, 0/1, 0/4, 0/1, 1/1, 0/1, 0/3, 0/3, 0/1, 0/1

Ahogy az évek teltek, a számítástechnika egyre jobban fejlődött, de ez azzal járt, hogy a cyber bűncselekmények száma is megsokszorozódott. Az utolsó igazi nagy csapás a Plútó csókja volt