Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1775
Doramák száma: 471
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Overlord

A Yggdrasil fantasy-kaland szerepjátéknál úgy döntöttek, hogy lekapcsolják a szervereket a készítők. Momonga eldöntötte, hogy a végsőkig kitart a játék mellett, és lekapcsolódásig a játékban lesz. Ám a lekapcsolás nem történt meg. Pontosabban... Ő nem tért vissza az emberek világába.

Big Order

Tíz év telt el azóta, hogy Hoshimiya Eiji egy természetfeletti erőre tett szert, majd az ártatlan kívánságával elpusztította a világ nagy részét. A srác csak békében szeretne élni és ott lenni a beteg kishúgának, azonban egy titkos szervezetnek, amelynek tagjai mind különleges erőkkel rendelkeznek, mást tervei vannak vele.

Baby Steps

Ei-chan egy sikeres diák volt. Egy nap úgy dönt, hogy felrúgja az eddigi életét, és több időd szán a testmozgásra. Miután megtalálta a Tenisz Klub szórólapját, barátai noszogatására elmegy megnézni az ottani életet. Ott találkozik Natsuval, aki nem kis szerepet játszik eme sport megszeretésében.

Shuffle!

Rin a gyerekkori barátnőjével élt együtt, mikor megjelent két új szomszéd. Az egyik az isten lánya, a másik a démon lánya. A "sors" úgy akarta, hogy ők négyen osztálytársak legyenek, mert valami különös oknál fogva a két felsőbb világi lény lányainak Rin kell, mint férj.

Inuyasha

Kagome egy átlagos lány életét élte, míg nem egy nap beleesett egy régi öreg kútba. Mikor magához tért és ki akart mászni, akkor ugyan otthon volt, ám az időben máshol. A kút visszavitte a középkori japánba. Ott találkozott Inuyashával, akit a fához szögeztek.