Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1780
Doramák száma: 471
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Cestvs: The Roman Fighter

Kr.u. 54-ben járunk. Cestus, a fiatal rabszolga fiú bekerül a Római Birodalom egyik korabeli boksz kiképzőjébe, és lehetőséget kap, hogy sikereket elérve megváltoztassa a sorsát.

Mashiro no Oto

A tizenéves Sawamura Setsut és testvérét Wakanát nagyapjuk nevelte fel, aki az egyik legnagyszerűbb zenész volt. Shamisenen, egy tradicionális, gitárhoz hasonló japán hangszeren játszott, így a testvérek úgy nőttek fel, hogy beléjük ivódott a hangszer szeretete. Ám nagyapjuk halála után Setsu abbahagyja a középiskolát, Tokióba költözik, és egy ideig csak sodródik az árral.

Ijiranaide, Nagatoro-san

Főhősünk, akit mi csak nemes egyszerűséggel Senpai-ként ismerünk, egy szemüveges, nyeszlett másodéves tanuló. Nem épp a lányok ideálja, és rendszerint másoktól elszeparálva az egyszemélyes klubjában szereti meghúzni magát, mangákat rajzolva vagy épp csendéleteket festve. Ám egy nap minden megváltozik, mikor Nagatoro, a mindig vidám és csinos, ámbár ördögi mosollyal megáldott elsőéves leányzó ki nem szemeli magának.

Fumetsu no Anata e

Egy halhatatlan lényt küldenek a Földre, aki a tundrán megismerkedik egy magányosan élő fiúval. A lény képes felvenni pusztulóban levő élőlények alakját. Vajon milyen sors vár ilyen képességgel egy halhatatlanra?

Dragon, Ie wo Kau.

Letty, a gyáva sárkány nem képes megfelelni a családja elvárásainak, ezért kirúgják őt a családi fészekből. Ezzel megkezdődik hősünk otthonkeresése, ami nem is olyan egyszerű egy elfek, törpök, és más mitikus lények lakta világban, ahol mindenki az ő fejét akarja.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |