Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1845
Doramák száma: 247
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Animék és doramák keresője
 
Doramák ország szerinti keresője
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Kamen no Maid Guy

"Isten megteremté a férfit, majd isten megteremté a nőt, és nem sokkal utána ki tudja hogy, de a két méteres, kigyúrt, maszkos férfi cseléd állatot is."

 

Ai Tenshi Densetsu Wedding Peach

A történet főszereplője Momoko Hanasaki, aki apjával él, mert anyja elhagyta őt, mikor kicsi volt. Átlagos életet él, iskolába jár, és tetszik neki a foci csapat kapitánya. Ám mikor egyszer sétál barátaival, Hinagiku-val és Yuri-val, egyszercsak megtámadja őket egy ember. De egyszer csak Momoko gyűrűjének segítségével (ez a gyűrű még anyjáé volt) átváltozik egy angyallá.

B Gata H Kei

Yamada egy 15 éves iskolás lány, aki nagyon is tisztában van a szépségével. Fiúk és lányok egyaránt olvadoznak iránta, ám őt mégis nagyon zavarja egy dolog. Mégpedig az, hogy még mindig szűz...

 

Kaichou wa Maid-sama

Misaki a híres neves diákelnök. Célja, hogy a koedukált vált iskolában a lányok is felemelkedjenek. Mindenki csodálja őt komolysága és megbízhatósága miatt. Ám ki gondolta volna, hogy a komoly Misaki cseléd ruhában fog megjelenni...

 

Shingeki no Kyojin

Egy olyan világ, ahol mindent fal vesz körül, kívül pedig óriások laknak. Ezek az óriások bármikor betörhetnek és szemlátomást embereket esznek meg. Csupán néhány bátor jelentkező van, aik szembe mernek szállni a fenevad óriásokkal.