Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1775
Doramák száma: 471
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

A Channel

Tooru felvételt nyert ugyanabba a gimnáziumba, ahova gyerekkori barátja, Run is jár. Nagy örömmel rohan barátnője házába, majd mikor benyit, 2 másik lánnyal látja, az egyikkel ráadásul elég félreérthető pozícióban. Tooru ekkor döbben rá, hogy terve, miszerint ő és Run ismét folyton együtt lesznek, nem sikerülhet.

Fairy Tail

A Fairy Tail az egyik legerősebb és legpusztítóbb céh a vidéken. A céh minden tagja különleges képességek birtokába van, ami már-már egyedinek számít másokhoz képest.v

 

 

Shigatsu wa Kimi no Uso

Arima Kousei kiváló zongorista volt kiskorában. A híres, fiatal győztes, aki sorra nyerte a versenyeket. Ám egy nap, az édesanyja halála utáni időpontra kitűzött versenyen egy ponttól nem tudott tovább játszani – a hangok eltűntek, és csak a sötétség maradt számára.

 

Aiura

Három középiskolás lány mindennapi életét láthatjuk.

 

 

Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?

Nishimura Hideki egy MMO RPG-ben vallott szerelmet női játékos társának, ám kiderült róla, hogy igazából férfi. Azóta ez sötét titokként lappang, és megfogadta, hogy soha többé nem hisz a női avatarokban. Ám egy szép napon egy női gamer szerelmet vall.