Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2050
Doramák száma: 383
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Endride

Címkék: 2016 fantasy kaland

Endra a neve annak a titokzatos világnak, amely a Föld felszíne alatt található. Egy nap, a felszínen csak egy átlagos középiskolásnak számító Asanaga Shun egy rejtélyes kristályra bukkan az édesapja vállalatánál, amit megérintve hirtelen Endra világában találja magát. Egész pontosan Emirio, a börtönben sínylődő koronaherceg cellájában köt ki, aki bosszút akar állni Endra jelenlegi uralkodóján, Deruzain királyon és visszaszerezni a trónját. A két fiú kénytelen összefogni céljaik elérésében.

Ushio to Tora

Ushio rengeteg legendát hallott arról, hogy családja milyen démonokat győzött le. Ám mind addig nem hiszi el, még saját maga szemtől szembe nem kerül egy veszedelmes démonnal...


 

Gakusen Toshi Asterisk

Asterisk, egy vízen úszó iskolaváros és egyben a jövő legnépszerűbb sporteseményének, a Csillagok Háborúja Fesztivál nevű bajnokságnak a színtere, ahol hat iskolai tanulói harci fegyvereikkel a kezükben küzdhetnek meg a dicsőséget jelentő győzelemért. Amagiri Ayato a diáktanácselnök Claudia meghívására iratkozik át az iskolába, és már az első napon magára vonja a Sziromláng Boszorkányként ismert Julis-Alexia von Riessfelt haragját.

Kaitou Joker

Sokan rettegnek a hírhedt fantomtolvajoktól. Mindenki ismeri őket nem? A titokzatos tolvajok, akik bármit képesek ellopni észrevétlenül. Mindenki "ismeri" őket de sohasem lehet nyakon csípni egyiküket sem. Főszereplőnk, Joker is egy ilyen tolvaj.

Bakuon!!

Főszereplő nőnk minden álma a motorkerékpár. Minden nap biciklivel hajt fel az iskolába, ami egy dombtetőn található. Egy nap meglátja Amano Onsát, aki ugyan azt a meredek dombot könnyedén veszi motorján.