Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2102
Doramák száma: 436
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Fate/stay night

A történet a 21. században játszódik, de először a 10 évvel ezelőtti eseményeket láthatjuk. Háború dúlt a környéket, a Szent Grál miatt. A későbbi években pedig végeláthatatlan küzdelmek és rejtélyek következnek miatta.

Danganronpa

Makoto Naegi a Hope's Peak Academy-re készül, ami arról híres, hogy különösen tehetséges diákokat vesz fel. Ám, Makotonak nincs semmilyen tehetsége....

 

 

D.Gray-man

Allen Walkert ellökte magától a családja, amiért furcsa, eldeformálódott kara volt. Azonban Mana Walker örökbe fogadta és nevelte fel a fiút. Halálakor egy dolgot hagyott rá: "Ne állj meg, menj tovább!" Azonban innentől Allen élete teljesen megváltozott.

 

Binan Koukou Chikyuu Bouei Bu Love!

Egy fiú középiskolában létezik egy klub, aminek a neve "A Föld védelmezői vagyunk névben, de egyébként nem csinálunk semmit". Egy pár fiúnak ez pont kapóra jött, hiszen nem akartak semmit sem csinálni, csak lógni egymással, ám egy nagy egy rózsaszín vombat arra kérte őket, hogy mentsék meg a Földet.

Yowamushi Pedal

Onoda Sakamichi egy igazi otaku. Él-hal az animékért, odáig is képes elmenni, hogy a nagymamája biciklijén megtegyen miatta 90 km-t, csak hogy megvehesse a hozzá tartozó kedvenc dolgait. Középiskolát is aszerint választ, hogy van e anime klubja. Ám hamar csalódnia kell, ugyan is a klub megszűnt.