Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2145
Doramák száma: 455
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Kamigami no Asobi

Kusanagi Yui egy átlagos diáklány, aki gyerekkorától kezdve az iaido harcművészetet gyakorolja. A tanévzárója napján vesszük fel a történet folyamát, Yui, mint minden diák a felvételi vizsgák előtt, elgondolkodik azon, hova is tart az élete, és rá kell jönnie, hogy nem tudja, még a fiúkra sem gondolt soha ezidáig. Még nem is sejti, hogy az élete hamarosan alapjaiban változik meg...

30-sai no Hoken Taiiku

Imagawa Hayao a 30. születésnapján Momoko-channal (guminő) szeretné elveszíteni a szüzességét, ám felbukkan a szex istene, aki léptem nyomon közbeavatkoik és azon fáradozik, hogy a 30 éves férfi végre elveszítse a szüzességét.

Mahou Tsukai no Yome: Hoshi Matsu Hito

Chise életét nyomorúságban tölti, mikor egy nap találkozik egy szörny fejűvel aki megveszi a rabszolgapiacon. Később persze a kapcsolatuk változik, és Chisét először tanítványának fogadja később  menyasszonyává teszi.

 

To Aru Majutsu no Index

A nyári szünet első napján Touma egy 12 év körüli, szörnyen éhes apácát talál az erkélyén, aki Indexnek hívja magát, és aki azt állítja, hogy 103.000 varázskönyvet hord magánál...

 

Wagnaria!!

A történetünk egy kis étteremben játszódik, ahol megismerhetünk minden féle személyiségek. Popula az alacsony imádni való lány, Inami aki fél a fiúktól, Yachiyo a személyzeti naiv főnök, Shirafuji az állandó zabagép, Souma a rejtélyes hősszerelmes. És természetesen főszereplőnk Takanashi, aki talán a legnormálisabb.