Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1787
Doramák száma: 477
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Chi's Sweet Home

Szürke-fehér kis cirmos, Chi épp a várost járja anyukájával és két kis testvérével, teljes boldogságban. Chi figyelmét viszont egy madár kelti fel, és elég csak egy pillanat, amíg nem figyel oda, máris elveszik a városban. Próbálja ugyan megkeresni elveszett családját, de nem igazodik ki a forgatagban, mely számára teljesen új világ.

 

Selector Infected WIXOSS

Kominato Ruuko egy okos, aranyos, ám igen magányos lány, aki a nagymamájával él. A bátyja aggódik érte, amiért nincsenek barátai, ezért vesz neki egy pakli WIXOSS-t, a már lányok körében is igen kedvelt kártyajátékot. Ám a pakli egy különös kártyát is rejt: a LRIG lapon egy lány él, és beszél.

Shuumatsu no Izetta

1939-ben Germania lerohant egy vele szomszédos országot, és ezzel egy egész Európán átívelő, nagy háború vette kezdetét. Egy évvel később, 1940-ben Germania az Alpokban megbúvó kis miniállamot, az Elystadt fejedelemséget is támadás alá vette, amit betegeskedő édesapja helyében Fine koronahercegnő irányít, miközben a boszorkány családból származó Izetta támogatását is élvezi.

Hibike! Euphonium

Kumiko csatlakozni szeretne a Kitauji Középiskola fúvószenekari klubjába, ám nem minden úgy történik, ahogy szeretné. Minden tökéletes addig, míg meg nem tudja, hogy volt iskolájából egy vetélytársnője is felvételt nyert az iskolába, sőt, még a klubba is belépett.

 

Haikyuu!!

Mikor Hinata Shouyou egy nap meglátja a tévében a Karasuno Középiskola ászát, a Kis Óriást, elhatározza, hogy egyszer ő is elismert röplabda játékossá válik. Az alsó-középiskolában viszont csak nehezen tud játszani, gyakorolni. Ezenkívül magassága is megnehezíti helyzetét. Ennek ellenére minden idejét annak szenteli, hogy minél jobb és jobb legyen.