Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1962
Doramák száma: 363
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Orange

A 16 éves Naho kap egy levelet a 10 évvel későbbi énjétől. Főként az szerepel benne, hogy mit ne bánjon meg és helyette tegye meg. A 16 éves Naho elhatározza, hogy segít a 26 éves énjének. De ami rá vár feladat, az túltesz mindenen...

 

Gyakuten Saiban

A világon mindig születik egy csodabogár, mint például Naruhodo Ryuichi. Ő egy védőügyvéd, kinek frappáns szócsatáinak lehetünk tanúi.

 

91 Days

"1920-at írunk. Helyszín az Egyesült Államok, Lorel városa. Az egyik férfi neve Avilio, akinek lemészárolták az egész családját, és bosszúból meg fogja ölni a barátját. A másik férfi Nero, aki egy napon az alvilág vezére lesz, és Avilio bosszújának célpontja. A történet az elégtételig vezető 91 napot mutatja be."

Beelzebub

Oga Tatsumi egy bajkeverő iskolába járt. Egy nap egy férfit ment meg a folyóból, aki "világra hoz" egy kisbabát. Meglepettségéből Hilda, a Démon Nagyúr szolgája rántja ki. Azzal a megbízással érkezett a Földre, hogy találjon megfelelő, rátermett szülőket a Démon Nagyúr fiúnak a felneveléséhez. A végső döntést mégis a kisbaba hozta meg: Oga Tatsumi, a rosszfiú lesz az apa.

No Game No Life

Történetünk egy testvérpárról szól, akik nevetségesen profik a játékokban. Legyen szó bármilyenről, ők a legjobbak benne. Egy nap azonban egy különös világba csöppennek, ahol az számít urolkodónak, aki a legjobb gamer. Annak érdekében, hogy megmentsék az ottani világot, kénytelenek elfogadni az ottani furcsa szabályokat és játszani az életükért.