Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1131
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol

 

 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Doukyuusei

2018.09.10. 16:14, KMiyuki

A sztori egy átlagos tanítási napon kezdődik, pontosítva egy énekórán, ahol a fiúk együtt gyakorolják a kórusfesztiválra tervezett darabot, egyedül egy diák tátog csupán, amire szőke loboncos Kusakabe Hikaru fel is figyel. Később, tanítás után a bentójáért visszatérve a terembe ott találja a korábban kiszúrt fiút, Sajou Rihito–t. A zenészbandában játszó Kusakabe felajánlja a mintadiák Sajounak, hogy ezentúl készüljenek együtt a dallal.

Hirune Hime: Shiranai Watashi no Monogatari

2018.09.10. 15:49, KMiyuki

 

 

Fuyu no Semi

2018.09.10. 14:57, KMiyuki

A történet maga a Meiji korszakban játszódik, amikor is a Birodalom és a Bakufu szembeszáll egymással. Az egyik célja, hogy Japán megnyíljon a világnak, míg a másiké épp az elzárkózás. Ezekben a puskakoporos időkben találkozik egymással Akizuki Keiichirou és Kusaka Touma. Akizuki a Bakufu tagja, míg Kusaka a Choshu tagja, így törvényszerű lenne, hogy gyűlöljék egymást. De nem így történik. 

Hacka Doll: The Animation

2018.09.10. 14:00, KMiyuki

A Hacka Doll eredetileg egy mobil alkalmazás, amely a megfelelő szűrők beállítása után olyan híreket gyűjt össze a felhasználó számára, amik az ő érdeklődési körébe tartoznak - úgy mint anime, BL, cosplay, járékok, light novel, manga, seiyuuk, stb. Az anime önálló személyiségekkel ruházza fel az app három Hacka Doll változatát.

Sore ga Seiyuu

2018.08.30. 22:29, KMiyuki

Ichinose Futaba egy egyszerű lány, akinek az az álma, hogy seiyuu legyen. Ezért jelentkezik egy meghallgatásra az Aozora stúdiónál. De nincs egyedül. Ugyanis egy Moesaki Ichigo nevű másik lány is jelentkezik, aki jelenleg egy gyárban dolgozik. Valamint Kohana Rin is, aki még iskolába jár. Ők hárman természetesen összebarátkoznak és megkezdődik számukra a seiyuuk igazi élete, ahol nem csak animeszereplők hangjává kell válni, hanem énekelni és rádióműsort is kell vezetni.