Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1754
Doramák száma: 143
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Animék és doramák keresője
 
Doramák ország szerinti keresője
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

The End of Our Youth

A történet egy szerelmi három szög, a két fiú Tseng és Liu, valamint a lány Lin közt. Liu és Tseng a középiskolában találkoztak és barátok lettek. A gimiben Tseng megismerte Lint és egymásba szerettek.Mielőtt leéretségiznének, Tseng bevallja Lin iránti szerelmét, de a kapcsolatuk elkezd kínos lenni. A diplomaosztó előestéjén Liu ír egy levelet és úgy dönt, hogy átadja azt Tsengnek, a szertartás napján.

Hanappe Bazooka

 

 

Kochouki: Wakaki Nobunaga

Az áltörténelmi sorozat Nobunaga Oda ifjúkorát, hadvezérré válását és az öccse, Nobuyuki elleni küzdelmét mutatja be.


 

Sekai-ichi Hatsukoi

Omodera Ritsu egy nagy kiadóvállalat örököse, ám apja vállalatnál hiába tehetséges és ügyes, mindenki csak a főnök fiának tekinti, sikereit is ennek számlájára írják. Ennek köszönhetően Ritsu úgy dönt, hogy saját lábára áll és átmegy a Marukawa kiadóhoz, ahol tiszta lappal indulhat. Csakhogy nem a szépirodalomhoz veszik fel, hanem az általa még nem ismert manga osztályra, ráadásul a lányoknak szóló, romantikus, rózsaszín shoujo mangákkal foglalkozó részlegbe, az Emerald szerkesztőségéhez. Takano Masamune a részleg vezetője, aki első ránézésre nem éppen szimpatikus Ritsu számára, például a legelső napján hirtelen megcsókolja, csak azért, hogy a rajzolók ihletet kapjanak.

Sheng Nü Bao Biao

Zhen Ai-Jia (Teresa Meng) egy katonai családban nőtt fel és addig edzette magát, míg testőrré vált. Számára minden a felelősségről, a hűségről és a becsületről szól. Ám legbelül egy átlagos normális lány, aki a többi lányhoz hasonlóan szerelmes szeretne lenni. Annak érdekében, hogy ne váljon "maradék lánnyá" még fiatal korban, úgy dönt, hogy a következő küldetése lesz az utolsó. Azonban, amire nem számított az nem volt más, mint az új ügyfele, egy híres jármű vállalat CEO-ja, He Zhong-Qi (Alien Huang), akivel nagyon nehezen lehet kijönni.