Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1291
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Legújabb oldalra felkerült animék

Anime de Wakaru Shinryounaika

2019.01.14. 16:48, KMiyuki

A pszichológus Ryou és az ápolónőként dolgozó három Kangoshi nővér humoros módon mesélnek a különböző pszichikai és mentális betegségekről, valamint azok orvoslásáról.

Ame to Shoujo to Watashi no Tegami

2019.01.14. 16:37, KMiyuki

A történet főszereplője egy középiskolás lány, aki megírja élete első szerelmes levelét. Jó korán megy a suliba, hogy legyen ideje az imádott fiú cipős szekrényébe tennie a levelet. A nap végén mikor hazaindul, a levele ott van a cipőjén, semmi válasz. Egy kicsit mérgelődik, aztán lenyugszik, mivel író akar lenni és ezt is egy jó tapasztalatnak tekinti.

Attack No. 1

2019.01.14. 16:19, KMiyuki

Mila tehetséges röplabdajátékos. Új iskolájában éppen hogy csak sikerül beilleszkednie a lányok közé és máris összetűzésbe keveredik a helyi röplabdacsapattal. Úgy dönt, hogy új barátaival kihívja őket. A győzelemre az esély még Milával is minimális, úgyhogy megkezdődik a kemény edzés.

Avengers Confidential: Black Widow & Punisher

2019.01.14. 15:59, KMiyuki

Megtorlót a S.H.I.E.L.D. őrizetbe veszi, miután beavatkozott a szervezet egy titkos küldetésébe. Kiengedéséért cserébe Megtorló és Fekete Özvegy csapatot alkotnak, hogy leszámoljanak a Leviatán terrorszervezettel, amely a S.H.I.E.L.D.-től ellopott technológiát készül eladni

Sword Gai The Animation

2019.01.14. 15:46, KMiyuki

Egy nap a kardkészítő Amon egy újszülött csecsemőre bukkan az erdőben, akit magához vesz és saját fiaként nevel fel. 10 évvel később, mikor a Gai névre keresztelt fiú egy balesetben elveszíti a jobb karját, Amon úgy határoz, hogy a családi ereklyének számító Shiryuu démonkardból készít új kart a fiának, amely tragédiák egész sorát indítja el Gai számára.