Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 839
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind össze-gyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek

Az animék régi elérése ITT, amíg nem fejeződik be teljesen az új menürendszer.

 
Kereső

Oldalon Mindenhol
 
Örök támogatóim
 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

 

Chat
Az animékkel kapcsolatos kérdéseket/kívánságokat megtehetitek a Vendégkönyvben

Legújabb oldalra felkerült animék

Taiho Shichauzo

2018.02.21. 15:50, KMiyuki

Tsujimoto Natsumi már első munkanapján késésben van új munkahelyéről, ezért úgy dönt, egy kicsit lerövidíti az utat, még ha ez a kresz megszegésével is jár. Ámokfutásának persze meglesz az eredménye, és rövid üldözés után letartóztatják, de legalább már megérkezik munkahelyére. Hősnőnk ugyanis rendőr a közlekedésügyieknél, új munkahelye pedig a Bukoto-kerületi rendőrkapitányság, amelyet leginkább egy diliházhoz szoktak hasonlítani. 

BlazBlue: Alter Memory

2018.02.20. 18:44, KMiyuki

Ebben a fiktív világban több különböző lény él. Főhősünk szabadon élné mindennapjait, azonban hatalmas váltságdíjt tűztek ki a fejére, így számtalan ember és lény veszi folyamatos üldözőbe, többek között az öccse is. A már amúgy is feldúlt életbe egy nap belecsöppen a vámpírlány és egy tucat különc lény.

Amaenaide yo!!

2018.02.17. 23:47, KMiyuki

Satonaka Ikko a főszereplőnk. Ő egy 16 éves budhista szerzetesnövendék. A Saien Templomba küldik, hogy tanuljon, mellesleg a nagymamája a templom vezetője. Viszont nem ő az egyedüli növendék ott. Rajta kívül még 6 lány tanul ott és mind nagyon kawaii. Mondhatnánk Ikko-nak irigylésreméltó élete van, de nagyot tévedünk. Rabszolgaként dolgoztatják. Egy dolog viszont különleges ebben a fiúban: ha meglát egy pucér nőt, akkor a "megtisztító hatalma felébred" és bármilyen szellemmel el tud bánni.

Kabukibu!

2018.02.17. 23:15, KMiyuki

A 15 éves, elsős középiskolás Kurusu Kurogo szenvedélyesen szereti a kabukit, amely a japán klasszikus színművészet egyik ága, "az éneklés és táncolás művészete". Mivel az iskolában, ahová felvették, nincs kabuki klub, elhatározza, hogy létrehoz egyet. Gyerekkori barátjával Tonboval kezd neki a klub megalapításának, ám nem megy minden zökkenőmentesen.

Yaoguai Mingdan

2018.02.17. 23:09, KMiyuki