Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1131
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol

 

 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Augusztusi hentai csomag

2018.08.29. 22:01, KMiyuki
Címkék: hentai

Keiraku no Houteishiki Level-C

2018.08.29. 19:52, KMiyuki

Történetünk egyik főszereplője Kazuomi. Nincsen állandó lakhelye, így mindig a jelenlegi barátnőinél lakik, akikhez nem köti szorosabb kapcsolat. Ezidőben Kazuomi szakít aktuális barátnőjével, így új lakhely után kell néznie. Éppen az utcát rója, mikor megpillantja történetünk másik főhősét, a 19 éves Mizukit, aki modellként ügyködik bátyja cégénél.

Saigo no Door wo Shimero!

2018.08.29. 19:44, KMiyuki

Nagai Atsushi egy átlagos férfi, aki egy irodában dolgozik. Váltig állítja magáról, hogy ő bizony nem meleg, ettől függetlenül szerelmes munkatársába, Toshihisa Saitou-ba, aki... micsoda meglepetés: egy férfi. Nagai nem meri elmondani érzéseit Saitounak, míg aztán késő lesz, ugyanis a férfi megnősül.

Hyperventilation

2018.08.29. 19:30, KMiyuki

Myeongyi csak azért vesz részt az osztálytalálkozón, hogy láthassa Seonho-t, akibe titokban évek óta teljesen bele van zúgva, azonban Myeongyi-nak félénk természete miatt nem sikerül feloldódnia a társaságban. Titokban kioson a buliról elszívni egy cigit, de Seonho követi őt...

Lamune

2018.08.29. 19:28, KMiyuki

A történet két fiatalról, Tomosaka Kenjiről és Konoe Nanamiról szól. Kenji hugával, Suzukával és édesapjával egy félreeső faluba költözik, ahol még gyerekként megismerkedik Nanamival. A tengerparton találkozik először a lánnyal, ahol rögtön össze is vesznek. Ám a sors fintora, hogy szomszédokká válnak.