Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1242
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Fake

2018.12.14. 12:33, KMiyuki

Van két New York-i zsarunk, Dee és Ryo, akik nem is olyan rég kerültek egymás mellé. Dee biszex és minden vágya meghódítani Ryo-t, míg Ryo egy félig japán pasas, aki maga sem tudja, hogy mit akar. Mindenesetre nagy szerencséjükre (vagy szerencsétlenségükre) Dee-nek sikerül kiharcolnia a főnökénél, hogy együtt mehessenek el nyaralni.

Eyeshield 21

2018.12.09. 12:53, KMiyuki

Főhősünk, Kobayakawa Sena nemrég került be gólyaként a Deimon középiskolába, ahol az unokatestvérével, Anezaki Mamorival járhat egy iskolába. Sena mindig is gyenge volt, ezért általános iskolában folyton bántották és kihasználták, és Mamorinak kellett megvédenie. Új életet kezdve egy új iskolában Mamori javasolja neki, hogy ezúttal próbáljon meg igazi barátokat szerezni, például úgy, hogy lépjen be egy klubba.

Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou

2018.12.09. 00:21, KMiyuki

Maquia egy olyan népből származik, melynek tagjai felett megállt az idő, nem tudnak öregedni. Szülei nincsenek, és napjait békés magányban tölti. Azonban népének halhatatlan képességét megirigyelték gonosz emberek, feldúlják hazáját, és elrabolják klánja legszebb lányát, Leiliát. Maquiának sikerül elmenekülnie, de elveszíti otthonát. Az erdő árnyas fái közt vándorolva rátalál egy árva fiúra, Erialra, akit magához vesz. Ahogy múlnak az évek, a fiú egyre idősebb lesz, míg a lányt továbbra is elkerüli az idő.

Arara

2018.12.09. 00:15, KMiyuki

 

 

Yebisu Celebrities

2018.12.09. 00:07, KMiyuki

Haruka Fujinami egy kezdő dizájner, ám állást kap egy neves dizájner csoportnál, a Yebisu Graphics-nél. Első látásra a főnöke, Mr. Daijou rideg és igen komoly ember, de Haruka ahogy napról napra megismeri, hamar megváltozik a véleménye. A főnök törődik vele, tanácsokkal látja el a munkában és nem utolsó sorban minden nap elviszi ebédelni. Saját megbízást is ad Harukának, bízik benne és minden lépésre ügyel.