Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1291
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Fejlesztői napló, hírek, közlendők, beszámolók

Nyári szezon, alias vissza a múltba

Elindult a nyári szezon, és már biztosan mindenki tűnik ülve várja az új animéket. Talán van akiben felmerült a kérdés, hogy a LU vajon mit fog választani ebből a szezonból. Nos, ezzel kapcsolatban egy olyan elhatározásra jutottunk Reával, hogy ebben a szezonban nem fogunk friss projektet választani. Ennek egyik oka többek között, hogy kétszer is lesz olyan, hogy el fogok tűnni 2 hétre. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy addig nem lesz frissítés. Minden marad a megszokott kerékvágásba, viszont lektorálni és formázni már nem marad időm abban a két hétben.

Pontosan ezért egy olyan projektet választottunk, ahol nem az idő fog minket hajtani, hanem a szabadidő. Egy régebbi, 2016-os animét indítottunk a mai napon útjára. Azzal a szabadsággal, hogy nem az idő köt minket, akár előre is meg tudunk belőle csinálni 2-3 részt, így biztosan nem fog hiány vagy csúszás keletkezni. 

Ez az anime nem más, mint a Sansha Sanyou. 

A történet három elragadó lányról szól, akik egy szép napon találkoznak az iskola udvarán és együtt ebédelnek. Ezek az apró percek ráébresztik a három különös lányt, hogy nagyon jól megértik egymást, és akár legjobb barátnőkké is válhatnak. Innentől a történet a három diák életét meséli el. Fény derül a múltjukra és a jövőjükre egyaránt.

Remélem senkinek sem okozunk csalódást, hanem mindenkinek örömteli 12×20 perces fogunk adni.

2018.07.05. 15:35, KMiyuki Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.