Frissen megjelent részek
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat

 
Statisztika
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 1.
Téma: animék gyors elérése
             nem fansub!
E-mail: miyuki@gportal.hu
Oldal első nyitása:
  animeuniversum.gportal.hu
  (2010. 09. 01 - 2012 nyara)
Animék száma: 555
Oldal: LINK

 
Cserék

Lekerültem?

 

 

 

 

Fejlesztői napló

Haladgatások

Szép napot mindenkinek!

Sikerült egy jó pár animét már átrakni nézhetővé linkek helyett. Kicsit lassabban haladok, mint azt gondoltam, de főleg ez a rossz linkeknek köszönhető. Sajnos sokat tiltott le az indavideó. :( No de se baj, így legalább ki tudom cserélni, ami nem működik. ^^

Hamarosan véget ér a tavaszi szezon, már pár nap. Nem egy-két anime már véget is ért. Szeretném ezt a kis átalakítást befejezni még a "nyár" indulása előtt, hogy utána arra tudjak koncentrálni. ^^ 

Amíg én itt ügyködök, mindenkinek jó animézést, jó nyarat kívánok! Akiknek munkába kell járni, azoknak kitartást! :D


Kinézet, ami már engem is bánt. Igazából engem is bánt, hogy ennyiszer lecserélem, hiába mondom, hogy többé nem, így hagyom, nem bántom. Nincs egy hatalmas szépérzékem, és ha valamit megcsinálok, az tényleg csak az adott pillanatban tetszik.

Most is így volt a rózsaszínnel. ^^" Először annyira tetszett, majd szépen lassan átment az egész egy szemvibráltatós rózsaszín kavalkáddá. Próbáltam most valami igazán egyszerűt egy szembarát színnel, hátha. ^^

2017.06.26. 10:12, KMiyuki

Képnézet, vagy listanézet?

Sokaknak elég zavaró lehet, vagy épp lassú az animék keresése a sok kép miatt. Most azonban két féle módon választhatsz animét.

1. A szokásos képes kiválasztás.

2. Egy listát fogtok látni, amire csak rá kell kattintani. Mivel ez a fejlesztés az új anime nézéssel egyhuzamban halad, így egyenlőre csak azokra az animékre tudtok rákattintani, aminél már elkészült az új menü.

Természetesen a képesnél elérhető minden anime.

2017.06.19. 13:50, KMiyuki

Mi lenne ha...

A napokban Ryolosu-tól kaptam egy ötletet, hogy mi lenne ha magán az oldalon lehetne megnézni a részeket, mert így, hogy átvisz az indavideó oldalára így macerás is meg nem is olyan praktikus.

Nem hiszem, hogy van köztetek olyan, aki még emlékezne az Anime Univerzum oldalra, de ott pontosan így volt megoldva. Csak ki kellett választani a részt, és már lehetett is nézni.

Kis megfontolás után megszületett a döntés (kemény egy személyes csapatomban), és mostantól az oldalon nézhetitek meg az animéket. Van még mit csiszolni a rendszerén, de egyenlőre itt egy prototípus, hogy hogyan is nézne ki ez az egész.

- Megnézem a prototípust -

Remélem kapok egy pár visszajelzést, hogy számotokra ez mennyire is jön be, valamint tényleg kényelmes e így nézni. ^^

2017.06.19. 12:37, KMiyuki

Heti zene ajánló kilőve

Heti zene ajánló kilőve. Belegondolva ha valaki idejön, nyilván animét keres, nem zenét hallgat. Vagy csak nekem nem megy egyszerre a kettő? ><

2017.06.12. 12:14, KMiyuki

Majdnem szülinap

Járt már valaki úgy, hogy egy teljes hónappal eltévedt? Ismertek már annyira, hogy tudjátok, egy kinézet max egy hónap. És még sokat is mondtam. Ez alkalommal elkészült az oldal szülinapi kinézete, bár... ^^" Miután felraktam néztem csak meg jobban, hogy nem június, hanem július 1. Előfordul az ilyen, nem? ^^"""""

2017.06.07. 16:33, KMiyuki
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |