Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1291
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Fejlesztői napló, hírek, közlendők, beszámolók

GY.I.K.

Bővült az oldal a Gyakran Ismételt Kérdések résszel. Mostantól ebben a részben adok választ az általános kérdésekre, vagy a "Jó ha tudod" részekre. Próbálok minél lényegesebb kérdésekre választ adni. A Menü-t a Jobb felső sarok, Oldal és a Lu'Sub rész alatt találjátok.

2018.10.24. 15:05, KMiyuki

Kereső off

Valami probléma miatt nem úgy működik a kereső ahogy kellene, így egyenlőre kivettem az oldalból.

Eddig bár google-n keresztül, de az oldal linkjét adta be a keresett animével, most viszont egyáltalán nem működik, hanem az alap google-ra vezet. Sajnos addig, míg rá nem jövök a probléma okára levettem, mert felesleges. Amint sikerül rá megoldást találnom, természetesen visszakerül. Ha van bárkinek bármi javaslata vagy megoldása, szívesen fogadom. :)

2018.09.30. 17:59, KMiyuki

Ha már húsos menü, legyen sült

Szép délutánt minden kedves anime nézőnek! Végre egy kicsit enyhült a levegő és az emberek kedve is visszajött, nem pedig valamelyik sarokból kellett az odaégett maradványainkat felkapargatni. Ennek a felüdülésnek köszönhetően nekem is támadt egy új ötletem, ami megint csak időigényes, viszont nem is annyira buta ötlet.

Az első újdonság, hogy mostantól nem lehet kattintani az Aktív, a Befejezett és a Félbehagyott képre. Bár ez önmagában nem egy nagy dolog, nem befolyásol semmit, mégis elég zavaró tudott lenni, hogy az anime cím helyett véletlen az egyik képre kattintott valaki. Ekkor egy hibaüzenet került fel, és vissza kellett lépegetni. Most már nem lehet rákattintani, így nem dob át semmilyen másik oldalra sem.

A második pont, ami magába foglalja az időigényességet, ám annál jobb újdonságot, azok a felugró képek. A tesztalany az "A" betű lett, azok között is az Aktívak Agatha C. animéje.

Most már, ha kerestek egy animét, de nagyban befolyásol a borító/kép, akkor nem kell megnyitogatnotok a címeket, elég csak rávinni az egeret, és jobb oldalt fel fog bukkanni egy kép, ami az adott animéhez tartozik. 

Ezeket a borítókat megpróbálom minél gyorsabban belerakni, de nem ígérek semmit. Első körben csak annyi fog mindenkit fogadni, hogy még nem készült el hozzá a kép, és idővel fogja őket felváltani a saját borítójuk. Mindenki türelmét köszönöm.

Ez lenne tehát a mostani nagyszabású frissítés, ami sajnos nem fog olyan gyorsan menni, hogy egy-két nap alatt elkészüljön, de megéri kivárni az időt. 

Mindenkinek további jó animézést!

2018.08.27. 13:43, KMiyuki

Új menü

Ugyan egy kis késéssel, de elkészült a régen beígért új menü, amit az oldal tetejét találtok meg "Oldal és a LU'Sub' név alatt. Igazság szerint próbáltam neki valami jó kis menünevet adni, de... Na, majd mindjárt meglátjátok, hogy miért nem illett rá semmilyen név, mint mondjuk: siteinfo, team, akármi.

Ha megnyitjátok a menüt, egyenlőre 3 blokk fogad titeket.

Az elsőben általános dolgokat találhattok, mint maga az oldal háttere, eddigi kinézetek. Ez biztos nem lesz újdonság számotokra, hiszen eddig is meg tudtátok nézni, csak épp ömlesztve.

A második részben a nemrégiben nyílt LU'Sub – időközben kapott egy rövidítést, mert a LinkUniverzum Fansubot nem csak leírni, de még kimondani is nevetségesen hosszú volt – kapott egy kisebb menüt.
Talán említettem, de volt egy kérés arról, hogy a részek ne csak online lehessen megnézni, hanem letölteni is. Ennek a megvalósítása jelenleg készül, nincs elfelejtve a dolog, viszont nem tudom megígérni, hogy mikorra. Elképzelhető, hogy a legközelebbi projekt már letöltésként is elérhető lesz.

A harmadik a Gyakran Ismételt Kérdések, amit sajnos szégyen szemre még nem töltöttem fel. Ne gondoljatok túl hosszú listára, csak egy pár apróságról lesz benne szó, mint például: honnan lehet tudni mikor jön ki a következő rész?

Természetesen idővel bővülni fog ez a menü is, de így kezdésnek most ennyi dolgot tudtam összeszedni. 

Ha van bármi kérdésetek, ötletetek, tanácsotok, akkor azt nyugodtan írjátok meg itt kommentbe, vagy küldjetek e-mailt a miyuki@gportal.hu címre. Mindenkinek további jó animézést és kitartást ehhez a forró, ám hirtelen boruló időjáráshoz.
 

2018.08.26. 00:21, KMiyuki

Nyári szezon, alias vissza a múltba

Elindult a nyári szezon, és már biztosan mindenki tűnik ülve várja az új animéket. Talán van akiben felmerült a kérdés, hogy a LU vajon mit fog választani ebből a szezonból. Nos, ezzel kapcsolatban egy olyan elhatározásra jutottunk Reával, hogy ebben a szezonban nem fogunk friss projektet választani. Ennek egyik oka többek között, hogy kétszer is lesz olyan, hogy el fogok tűnni 2 hétre. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy addig nem lesz frissítés. Minden marad a megszokott kerékvágásba, viszont lektorálni és formázni már nem marad időm abban a két hétben.

Pontosan ezért egy olyan projektet választottunk, ahol nem az idő fog minket hajtani, hanem a szabadidő. Egy régebbi, 2016-os animét indítottunk a mai napon útjára. Azzal a szabadsággal, hogy nem az idő köt minket, akár előre is meg tudunk belőle csinálni 2-3 részt, így biztosan nem fog hiány vagy csúszás keletkezni. 

Ez az anime nem más, mint a Sansha Sanyou. 

A történet három elragadó lányról szól, akik egy szép napon találkoznak az iskola udvarán és együtt ebédelnek. Ezek az apró percek ráébresztik a három különös lányt, hogy nagyon jól megértik egymást, és akár legjobb barátnőkké is válhatnak. Innentől a történet a három diák életét meséli el. Fény derül a múltjukra és a jövőjükre egyaránt.

Remélem senkinek sem okozunk csalódást, hanem mindenkinek örömteli 12×20 perces fogunk adni.

2018.07.05. 15:35, KMiyuki
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |