A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0* Yaoi H*18
Téma: Animék Online Megtekintése
Indulás 2016. 07. 01
Animék száma: 712
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind össze-gyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Az animéket a lap tetején lévő kezdőbetűknél találjátok.
Főoldal Oldal Fejlesztések Belépés

Kérések, Hibajelentés, vendégkönyv


Frissen megjelent részek

Az animék régi elérése ITT, amíg nem fejeződik be teljesen az új menürendszer.

 
Kereső

Oldalon Mindenhol
 
Chat

 
Támogatóim és cseréim

 

       

       

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Fejlesztői napló

Apró de annál hasznosabb

Volt mentoromtól kaptam egy kis segítséget, vagy pontosabban tanácsot az oldalhoz. Erre a tényezőre sajnos nem figyeltem, mert nem ütköztem ilyen problémába, viszont úgy tűnik, hogy egyes gépeken nehézségeket okoz az oldalonkénti 10 rész. Lassan adja be, lefagy, rémálom és társai. Így egy aprócska frissítéssel mostantól nem 10-esével lesznek az oldalon az animék, hanem 5. Remélem így már mindenkinek zavartalan és akadásmentes szórakozás lesz! ^^

2017.12.04. 13:41, KMiyuki

Szépítsük a csúnyát

Frissült a csere rendszer! Na jó, talán ez azért túlzás. A cseréim bekerültek a már ismert támogatók közé, csupán kisebb képpel :) Régebben már voltak képes cserék, de annyira megnőtt a szám, hogy már lehetetlen volt követni. Aztán most valahogy átnéztem, sokan bezártak/eltűntek, így szépen visszakerült mindenki képpel. Közepes méretű "ikon"-ban találjátok a két drága támogatómat, akik mindig értesítenek az újdonságról, és alkalmanként tanácsot is adnak. De ki lehet az a nagy kép? Mi történhetett? Ez az oldal egy régebbi "barátnőmé", amit sikerült előhalásznom a cseréim tömkelegéből. Saki egy nagyon aranyos lány, most már anyuka, aki kis blogján mutatja be a világát és történeteit. Én nagyon szeretem őt, mint blogger és mint író. :) Tudom mindenkinek ajánlani. ^^

2017.11.15. 18:29, KMiyuki

Kicsit talán csúnyácska fejlesztés

Egy nem éppen animékhez kapcsolódó fejlesztés érkezett el a mai estén. Ez nem más, mint a kattintható SMS hirdetés feladása, aminek természetesen van emelt díja (205 Ft/SMS).

Joggal kérdezhetné mindenki, hogy erre mégis miért van szükség, és egyáltalán ki használna ilyet? Nos... Az elmúlt pár éves G-Portálos tapasztalataim alapján ez a rendszer teljesen kihalt, viszont akad egy-két bátor emberke, aki berakja az oldalára, és ez nagyon jó. Mint most én is.

Lényegében úgy működik, hogy a hirdetés feladója megadja az oldala nevét, leírását, címét, meg amit kér, és 205 Ft-ért ez mondhatni örökké megmarad. Ebből természetesen az oldal szerkesztőjének (nekem) hasznom van. Hirdetésenként kerek 4 (nem vicc, tényleg csak ennyi) 4 GKR. 

Itt jön a képbe, hogy mégis miért olyan fontos ez az oldalnak. Tavaly ilyenkor vásároltam 1 teljes éves bannermentesítést, ami abból áll, hogy az oldal tetejéről és aljáról leveszi azokat az óriási hirdetéseket (meg még ki tudja honnan), így ez az animés oldal csúnyán szólva nem a pornótól és egyebektől hemzseg. Ám, elérkezett a tél, és az 1 éves előfizetésemnek lassan vége van.... Bezony... :S 

Naivan elképzeltem, hogy a História biztosan rendez majd versenyeket, és ha mindegyiken részt veszek, beleértve az elmaradt tökkeresőst stb., akkor 1-2 hónappal legalább meg tudnám hosszabbítani. (legalábbis addig, míg májusban le nem vizsgázom és találok egy munkát, hogy tudjam finanszírozni. 14. osztály, milyen szép is a könyvelés+pénzügy) Höhh, na igen, még szép, hogy nem jött össze, és nem indult semmilyen verseny. Naivságom határtalan volt.

Így abba a helyzetbe kerültem, hogy az oldalnak már kinyögtem egy (200-ról induló) 3600MB-os tárhelyet (50GKR/100MB) és egy 1 éves bannermentesítést (50GKR/hó), így pedig az összes GKR-em elfogyott. 

1 hónapos bannermentesítés 50 GKR-be kerül (minél több hónapot vásárol valaki egyszerre, annál olcsóbb) Ez havi 500 Ft kb., de sajnos az élet nem mindig tejfel (le van tiltva az emelt díjas sms nekem), és mostantól nem tudom finanszírozni a reklámmentességet.

Így kaptatok egy kis belátást az oldal hátterébe, hogy mik is zajlanak a látottakon kívül. Tehát SMS hirdetés. Igen, elolvasva nevetséges, hogy ezzel próbálom az oldalt előre lökni a legalább +1 hónap felé, hiszen nem használja senki, sokan butaságnak tartják, ebből nem lehet fenntartani, de én azért megpróbálom! Ha mindig kötél szakad, akkor sajnos 2018. január 30-án újra köszönthetjük a csúnya hirdetéseket, széles sávokat fent és lent.

 

De ha esetlen szeretnéd támogatni az oldalt GKR-rel, akkor azt is szívesen fogadjuk ^^ (hihi)

Küldd el SMS-ben a GKR szót az alábbi telefonszámok valamelyikére, attól függően, hány kredittel szeretnéd egyenleged növelni:
Figyelem! Egyelőre csak magyarországi mobiltelefonról lehetséges az emelt díjas SMS küldése.

06-90/444-100 --> az SMS ára 205.- Ft --> 20 kredit
06-90/642-000 --> az SMS ára 330.- Ft --> 33 kredit
06-90/643-643 --> az SMS ára 508.- Ft --> 55 kredit
06-90/888-300 --> az SMS ára 1016.- Ft --> 120 kredit
06-90/648-440 --> az SMS ára 1905.- Ft --> 250 kredit

Az SMS-ben visszakapott kódot pedig küldjétek a miyuki@gportal.hu e-mail címre(!!!). Továbbá ebben az esetben küldjétek el a neveteket (lehet a nick/felhasználó/stb) és ha van az oldalatokat.

(Az kattintható hirdetés feladása megszűnt, mert valóban nem használta senki, feleslegesen meg ne foglalja a helyet)

2017.11.14. 23:12, KMiyuki

Kérés modul

Az oldalnak elméletileg rendelkeznie kellett volna egy "Kérés" menüponttal, ami.... Van egy olyan érzésem, hogy a sok kinézetváltoztatás miatt és rendezgetések miatt elkallódott. (hupsz ^^"). Így mostantól egy teljesen új, letisztult topic fog mindenkire várni, aki valamilyen kéréssel fordulna az oldalhoz! ^^

Jobb oldalon a "menü"-nél éritek el Anime kérés vagy hibajelentés címszó alatt. :)

2017.10.17. 08:58, KMiyuki

Csoportosítás

Sziasztok! A mai napon az oldal kapott egy teljesen logikus fejlesztést Hayako javaslatára. Emlékeztek még, hogy volt egy lista a fent lévő animékkel, amin volt befejezett vagy hiányos rész R1, O2 és hasonló jelölésekkel? Aztán persze már 300 körül lehetetlen volt követni, így a menü ment a kukába. Most viszont külön kérésre újra előkerült a dolog, csak átfontoltabban. :)

A betűknél 3 elkülönítést fogtok találni. Az Aktív: értelem szerűen azok az animék, amiket most fordítanak. Befejezett: okozott egy kis fejtörést, mert nem mindegy, hogy maga az évad van meg végig, vagy a specialokkal és ovákkal együtt. Végül úgy döntöttem, hogy az évadon van a hangsúly, a kiegészítők meg nem igazán tesznek hozzá bármit is. (kivétel erősíti a szabályt) Így hiába nincs mondjuk meg egy ova, attól még befejezett. A harmadik a Félbehagyott: egyszerűen csak nincs meg minden része. Esély természetesen van, hogy egyszer lesz folytatása, de eddig nem sok.

Remélem a fejlesztés segít mindenkinek hamarabb olyan animét találnia, amire nem kell várnia, akár egyhuzamban meg tudja nézni. ^^

2017.10.08. 17:31, KMiyuki
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |