Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1063
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol

 

 
Támogatóim
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Fejlesztői napló, hírek, közlendők, beszámolók

Nyári szezon, alias vissza a múltba

Elindult a nyári szezon, és már biztosan mindenki tűnik ülve várja az új animéket. Talán van akiben felmerült a kérdés, hogy a LU vajon mit fog választani ebből a szezonból. Nos, ezzel kapcsolatban egy olyan elhatározásra jutottunk Reával, hogy ebben a szezonban nem fogunk friss projektet választani. Ennek egyik oka többek között, hogy kétszer is lesz olyan, hogy el fogok tűnni 2 hétre. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy addig nem lesz frissítés. Minden marad a megszokott kerékvágásba, viszont lektorálni és formázni már nem marad időm abban a két hétben.

Pontosan ezért egy olyan projektet választottunk, ahol nem az idő fog minket hajtani, hanem a szabadidő. Egy régebbi, 2016-os animét indítottunk a mai napon útjára. Azzal a szabadsággal, hogy nem az idő köt minket, akár előre is meg tudunk belőle csinálni 2-3 részt, így biztosan nem fog hiány vagy csúszás keletkezni. 

Ez az anime nem más, mint a Sansha Sanyou. 

A történet három elragadó lányról szól, akik egy szép napon találkoznak az iskola udvarán és együtt ebédelnek. Ezek az apró percek ráébresztik a három különös lányt, hogy nagyon jól megértik egymást, és akár legjobb barátnőkké is válhatnak. Innentől a történet a három diák életét meséli el. Fény derül a múltjukra és a jövőjükre egyaránt.

Remélem senkinek sem okozunk csalódást, hanem mindenkinek örömteli 12×20 perces fogunk adni.

2018.07.05. 15:35, KMiyuki

2 éves a Link Univerzum

A mai napon két éves lett az oldal! Ismét eltelt egy év, és talán ez még tartalmasabb volt, mint az első. Szerény ajándék neki pedig egy új kinézet.

Rengeteg változtatás és újítás történt. Többek között megnyílt a fansub részleg, és már két teljes szezont tudhat a LU maga mögött. 3 short anime és egy rövid filmet sikerült befejezni ez idő alatt. Sajnos egyenlőre még egyedüli tag vagyok (mint lektor és formázó, szenvedve karaoke készítő), de szerencsére segítségemre van az AnimeGun-tól Rea, aki folyamatosan adja a fordított szövegeket.

Másik hatalmas változás volt az animék elrendezése. Egy évvel ezelőtt még a részeket csak link formában érhettétek el, ami elkalauzolt egy videómegosztó oldalra. Rengeteg időt belefektetve viszont egy hónappal ezelőtt sikerült az összes animét és részeit beágyazott videókra cserélni.

Harmadik változás, pontosabban siker, hogy elértük az 1000 animét! Talán ez nem egy hatalmas szám, talán van még ezen kívül 10x annyi lefordított anime, de igazán örülök, hogy legalább ennyit meg tudtam találni az évek során és megosztani veletek. Rengeteg közöttük a szezonos, utolsó évekből valók, viszont nagyon sok 10-15 évvel ezelőtti, amit én is csak az oldalnak köszönhetően ismertem meg, és vált kedvencemmé.

Remélem az oldal nektek is hasonló élményt nyújtott, és nyújtani fog az elkövetkezendő évben.

Boldog születés napot LU!

2018.07.01. 00:31, KMiyuki

1000 anime

Az oldalon mostmár 1000 anime közül válogathattok kedvetekre. Köztük természetesen rengeteg shounen, seinen, romantikus és horror animével. Remélem, hogy lassacskán mindenkinek sikerül kedvére valót találnia. 

2018.06.06. 09:50, KMiyuki

LU fansub, avagy egy új kezdet

Pár napig a bejelentkezés helyén láthattátok a LU fansub feliratot, ami szépen el is tűnt onnan. Teszt jellegként került ki, hogy vajon mit fogtok hozzá szólni. Mostantól az "Oldal" menüben fogjátok megtalálni a LinkUniverzum fansub címen külön szedve anime és manga projektekre.

2018.03.20. 15:36, KMiyuki

Rendrakás

Az elmúlt hónapok alatt sok anime felgyűlt az aktív/félbehagyott között, aminél csak vártam és vártam. Az aktívak között ami 2018. január-tól nem lett frissítve, átkerültek a félbehagyottak közé. De ne aggódjatok, ez cseppet sem azt jelenti, hogy egyszer nem lesz folytatása. ^^

2018.03.16. 13:16, KMiyuki
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |