Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1202
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Fejlesztői napló, hírek, közlendők, beszámolók

Összefoglaló az elmúlt két hónapról

Szép napot mindenkinek! Megérkezett az újabb frissítés csomag az oldalra, amiről most egy részletes beszámolót fogtok kapni.

Mik történtek az oldallal az elmúlt időszakban. Utoljára 2 hónapja számoltam be a változásokról, amiért utólag elnézést kérek, hiszen megannyi minden történt itt, azonban az ünnepek, a félévzárás (14. osztály, jéé) közbeszólt, így nagyobb hangerőt csak most tudok adni.

Első körben a kinézet, ami szembetűnő. Már több, mint egy hete kint van, és ahogy ígértem, nem váltogattam sűrűn, hanem kerek 2 hónapot bírt ki az előző. Nos igen, a G-Portál már csak ilyen, változások jönnek és mennek egy szempillantás alatt.

Második körben kezdeném is ennek a kis „menünek” a változásait. Eddig csak az oldalon történő nagyobb változásokat olvashattátok itt, mint kinézet, átalakítás és társai. Mostantól, ahogy a cím is mutatja, több mindent olvashattok itt.

Lesznek szezonajánlók, aminek nem győzöm majd magam kihangsúlyozni, hogy nem, ez nem az, amit a statisztikák fognak mutatni, hanem az én személyes 5-10 kedvencem az előző szezonból. Ez a szezon végén/utána 1-2 héttel fog megjelenni főként azok számára, akik szeretik egyben megnézni az animéket. De talán így még valami újat is tudok majd mutatni.

A továbbiakban, pedig majd ahogy jönnek az ötletek, úgy fog bővülni ez a kis topic, de ez egyelőre a jövő témája.

Most pedig térjünk rá a belső témára. Sajnos, bár számítottam rá az oldal bannermentesítése lejárt. Az utolsó pillanatban sem érkezett egy gyors verseny, támogatás, vagy egy bátorító szó, így már mindent veszi láttam, mikor mégis rám mosolygott a szerencse anyukám személyében, aki meglepett egy több, fél éves „előfizetéssel”. Így 2018. szeptember 04-ig ismételten reklám mentes marad az oldal; a továbbiakban, pedig ha minden jól megy, már saját kasszából tudom finanszírozni. Amennyire tartjátok rá az igényt.

Nem utolsó sorban pedig maga a tartalom, amiről szól is az oldal. Még 2017. júniusában elkezdődött az oldal átalakítása, miszerint nem magukra a linkekre kell kattintani, hanem egy rövid ismertetős leírás után magukat a beágyazott videókat érhetitek el. Elméletben naivan azt gondoltam, hogy majd a LU születésnapjára készen lesz (július 01.), azonban naivságom határtalan volt ezen a téren, hiszen akkor még közel 500 animét újra belinkelgetni hosszadalmas munka. Az áthelyezés csak húzódott és húzódott, míg nem elérkeztünk a mai naphoz - nem, nincs kész -, ahol bejelenthetem, hogy az animék 2/3-a átkerült! Így van, már többé-kevésbé csak az egyharmadát kell átalakítani és be is fejeződött a nagyszabású átalakítás.

Végezetül pedig egy kényes téma következik, a hentai. Talán amiatt, hogy nő vagyok, nagyon zavart az egyesével való kirakásuk, aminek nagy hozzájárulója a „borító”, másod sorban pedig, hogy ezekhez ismertető igazából nem nagyon van. (ne haragudjatok, de nem szeretném őket megnézni, hogy így írjak hozzájuk pár sort, nagyon nem az én műfajom) Tudom-tudom, már mindenki találkozott ezzel a frissítéssel élőben, hiszen az új tartalmaknál már így került ki, viszont most szeretném bejelenteni, hogy ez a jövőben is így fog maradni most már fixen. Minden hónap utolsó hetében kapni fogtok egy 10-20 (változó) hentai csomagot. Felső részben a borítókat láthatjátok majd, alatta pedig ugyan abban a sorrendben a címeket, amikre rákattintva elérhetitek a részeket.

Ezzel végeztem is a kis összefoglalóval. Nagy részüket már magatok is láthattátok, ám írásos formába még nem kerültek. Remélem mindenki elégedett lesz ezekkel az apróságokkal. További javaslatokat szívesen fogadok!

Kellemes pihenést és mókás anime nézést kívánok nektek!

2018.01.31. 14:57, KMiyuki Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.