Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1176
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Fejlesztői napló, hírek, közlendők, beszámolók

1000 anime

Az oldalon mostmár 1000 anime közül válogathattok kedvetekre. Köztük természetesen rengeteg shounen, seinen, romantikus és horror animével. Remélem, hogy lassacskán mindenkinek sikerül kedvére valót találnia. 

2018.06.06. 09:50, KMiyuki

LU fansub, avagy egy új kezdet

Pár napig a bejelentkezés helyén láthattátok a LU fansub feliratot, ami szépen el is tűnt onnan. Teszt jellegként került ki, hogy vajon mit fogtok hozzá szólni. Mostantól az "Oldal" menüben fogjátok megtalálni a LinkUniverzum fansub címen külön szedve anime és manga projektekre.

2018.03.20. 15:36, KMiyuki

Rendrakás

Az elmúlt hónapok alatt sok anime felgyűlt az aktív/félbehagyott között, aminél csak vártam és vártam. Az aktívak között ami 2018. január-tól nem lett frissítve, átkerültek a félbehagyottak közé. De ne aggódjatok, ez cseppet sem azt jelenti, hogy egyszer nem lesz folytatása. ^^

2018.03.16. 13:16, KMiyuki

Like gomb, műfajlista és a chat

Szépséges napot mindenkinek!

Ismét egy minimális frissítéssel érkeztem a számotokra. Az első megjelenő mai újítás a "like gomb". Ez csupán a főoldalon lesz elérhető (legalábbis egyenlőre, később ki fog terjedni az egész oldalra). Már régebben is felvetett ötlet volt, és volt is pár próbálkozás, azonban a kivitelezés mindig csődöt mondott.

A másodig egy aprócska elrendezési módosítás. Szintén a főoldalon eddig a rövid ismertető mellett jobb oldalt egy "téglalapban" volt felsorolva a hozzá tartozó műfaj. Azonban az oldal szélesedett, és ezzel már az 1100px széles felbontást is túllépte. Nem szeretném, ha valakinek ez kellemetlenséget okozna, lecsapná a tartalmat, így felkerült a cím felé.

Harmadik változtatás a beúszó chat. Nekem igazából nagyobb tetszett, viszont több volt vele a baj, mint a haszon. Telefonokon és tableteken nem tudtam kiküszöbölni a láthatóságát, és így a képernyő felét betöltötte a chat széle. Ez igazán zavaró tudott lenni.

Remélem ezek az aprócska változtatások segíteni tudnak a gyorsabb és szebb böngészésben. :)

2018.03.06. 11:19, KMiyuki

Előző/Következő

Még anno pár hete volt egy kérés a részeknél az Előző/Következő felirat cserélésére, hiszen érdekesen hat, hogy az új részékhez az előző rész vezet... Még elmondani és zavarosan hangzik! Niki új kódjának segítségével ez a mai nap megoldásra került, mostantól az következő részek a következő gombra, az előző részek az előző gombra kattintva érhetőek el. 

2018.02.04. 17:11, KMiyuki