Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 832
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind össze-gyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek

Az animék régi elérése ITT, amíg nem fejeződik be teljesen az új menürendszer.

 
Kereső

Oldalon Mindenhol
 
Örök támogatóim
 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Chat
Az animékkel kapcsolatos kérdéseket/kívánságokat megtehetitek a Vendégkönyvben

Fejlesztői napló, hírek, közlendők, beszámolók

Kérés modul

Az oldalnak elméletileg rendelkeznie kellett volna egy "Kérés" menüponttal, ami.... Van egy olyan érzésem, hogy a sok kinézetváltoztatás miatt és rendezgetések miatt elkallódott. (hupsz ^^"). Így mostantól egy teljesen új, letisztult topic fog mindenkire várni, aki valamilyen kéréssel fordulna az oldalhoz! ^^

Jobb oldalon a "menü"-nél éritek el Anime kérés vagy hibajelentés címszó alatt. :)

2017.10.17. 08:58, KMiyuki

Csoportosítás

Sziasztok! A mai napon az oldal kapott egy teljesen logikus fejlesztést Hayako javaslatára. Emlékeztek még, hogy volt egy lista a fent lévő animékkel, amin volt befejezett vagy hiányos rész R1, O2 és hasonló jelölésekkel? Aztán persze már 300 körül lehetetlen volt követni, így a menü ment a kukába. Most viszont külön kérésre újra előkerült a dolog, csak átfontoltabban. :)

A betűknél 3 elkülönítést fogtok találni. Az Aktív: értelem szerűen azok az animék, amiket most fordítanak. Befejezett: okozott egy kis fejtörést, mert nem mindegy, hogy maga az évad van meg végig, vagy a specialokkal és ovákkal együtt. Végül úgy döntöttem, hogy az évadon van a hangsúly, a kiegészítők meg nem igazán tesznek hozzá bármit is. (kivétel erősíti a szabályt) Így hiába nincs mondjuk meg egy ova, attól még befejezett. A harmadik a Félbehagyott: egyszerűen csak nincs meg minden része. Esély természetesen van, hogy egyszer lesz folytatása, de eddig nem sok.

Remélem a fejlesztés segít mindenkinek hamarabb olyan animét találnia, amire nem kell várnia, akár egyhuzamban meg tudja nézni. ^^

2017.10.08. 17:31, KMiyuki

Project doboz? Vagy valami ilyesmi

Lindának hála sikerült a régi "Statisztika" menüpontot felújítani. Még anno nagy divat volt a GP-n ilyen kis összegzőt írni (Szerkesztő, Téma, Nyitás-Zárás). Talán valakinek ismerős, és van aki a mai napig készít ilyet, ahogyan én is. A mai nap végre sikerült a LindaDesign segítségével egy kicsit felújítani. ^^

2017.09.27. 19:24, KMiyuki

Mintha átláthatóbb lenne a menü :O

Sziasztok, szép napot mindenkinek! Az oldal a mai napon egy aprócska frissítést kapott (az animéket leszámítva). Talán nem is kell magyaráznom, hogy a menükben vannak olyan címek, amik át vannak húzva, és vagy nem lehet rákattintani, hogy egy hibaüzenetet kaptok.

Aki esetleg most csatlakozott, annak egy gyors magyarázat. Ugyebár eredetileg a borítókra értétek el a linkeket, most viszont a címnél az online részeket. Sajnos még mindig nem tudtam befejezni az összes animét, így ami amúgy fent van az oldalon, de még nem került át, azt egy áthúzás jelzi.

Többen írtátok, hogy elég nehéz ennél a színnél észrevenni azt a kis vonalat középen, így jöttem egy alternatívával. Alternatíva? (mindegy, nem lényeg ._.) Tehát azok az animék, amik fent vannak, de még nem költöztek át, ugyan úgy át vannak húzva, viszont a színük is egy szomorú szürke. Így talán egy kicsit jobban elkülönül. :)

Jóhír! Ha már így témánál vagyunk, átnéztem pontosan mennyi maradt hátra a "költöztetésből". Az animéknek már több mint a fele kész! :D Mindenki hatalmas tapsvihar, ezt is megéltük még a Föld pusztulása előtt! :D (poén, már megint feljött a világvége téma talán most szombatra?) Igyekszem a többit is kicsit tempósabban megcsinálni. :)

Mindenkinek további jó animézést, tanulást, munkát és egyéb tevékenységet! :)

2017.09.20. 14:31, KMiyuki

Maradjunk a havi 1-nél?

Az oldal ismét egy új külsőbe burkolózott. Nagyban hasonlít az előzőhöz (felépítésileg), ami nekem egyébként egészen bejön. Az ABC-t egyből ellehet érni, az új részek fent szépen elférnek és így nincs egy kilométer hosszú oldalsáv.

Miért volt szükség egy váltásra akkor? Igazából... Talán abból a nevetséges okból, hogy én nap mint nap feljövök, frissítek, háttérbe még mindig rakom át az animéket, szóval 1-4 óra hossza benne van, és... Egyszerűen csak nagyon megunom a kinézetet.

De! A mostani nagyon-nagyon tetszik nekem, remélem ez sokáig kitart. ^^ De ha nem, akkor egyezzünk ki a havi 1 kinézet dologgal. Ez az utóbbi időben szépen teljesült. :D

UPDATE 09.26. - Az új SAO film (eszméletlenül tetszett nekem *-*) tiszteletére a kinézet ugyan az (hasonló nagyvonalakban), csak új képpel és színekkel ^^

2017.09.14. 17:59, KMiyuki