Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1787
Doramák száma: 477
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Kyoukai no Rinne

Sakura egy átlagos középiskolás lány azt leszámítva, hogy látja a szellemeket. Osztálytársa egy nap haorit vielve jelenik meg az iskolában, így csak a lány képes látni őt. Ekkor derül ki, hogy ő igazából egy szegény halálisten

God Eater

2071-re a világ nagy részét elpusztították az Aragami néven ismert, rejtélyes természetfeletti szörnyek. Az emberek utolsó védelmi vonalként létrehozták a Fenrir szervezetet, amelynek harcosai a God Eaterek. Ők az Aragamik sejtjeiből készült God Arcs szuperfegyverekkel veszik fel a harcot a szörnyek inváziójával szemben.

Dia no Ace

Eijun Sawamurat kiválasztják egy elit baseball iskolába. Barátait és mindent hátra hagyva elmegy az iskolába, hogy a világ legjobb baseballosa váljék belőle.

 

 

Meitantei Conan

Shinichi egy egyszerű középiskolás nyomozú volt, míg olyat nem látott, amit nem kellett volna. Egy méreggel meg akarták ölni, azonban nem úgy sült el a dolog, ahogy kellett volna. Így most egy kisiskolás testében oldja meg a bűnügyeket, közben támadói után kutat.

 

reLIFE

Egy közönséges NEET-tel találkozik egy középiskolás fiú, aki beveszi őt egy 1 éves teszternek. A teszt lényege, hogy a mihaszna NEET-ek újra középiskolások legyenek és megtanulják újraélni az életüket...