Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2135
Doramák száma: 455
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Leírás

Eredeti cím 남과 여
Angol cím A Man And A Woman
Egyéb cím Man And Woman
Kezdés éve 2016. február 25.
Műfaj dráma, romantikus
Elérhető film: 1/1
Készítette Lilo

Egy hideg téli napon Sang Min (Jeon Do-Yeon) tüzet kér Ki-Hong-tól (Gong Yoo). A két idegen a gyermekét viszi egy tábor gyülekezőjére Finnországba (Helsinki). A kölcsönös vonzalom meggyújtja a szikrát férfi és nő között. Úgy döntenek, hogy követik a gyerekeket a táborba. Az úton vissza egy hóvihar arra kényszeríti őket, hogy az éjszakát egy fogadóban töltsék. Reggel az erdőn keresztül sétálnak és egyelhagyatott szaunához érkeznek. A két elkeseredett szülő egymásban leli vigaszt. Másnap elválnak, anélkül, hogy tudnák egymás nevét. Néhány hónap múlva újra találkoznak. Mindketten házasok, de kötődnek egymáshoz. A szerelem vagy a család melletti szeretet győz?

A film

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.