Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2050
Doramák száma: 383
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Hypnosis Mic: Division Rap Battle - Rhyme Anima : Leírás

Leírás

Eredeti cím ヒプノシスマイク -Division Rap Battle- Rhyme Anima
Angol cím Hypnosis Mic: Division Rap Battle - Rhyme Anima
Egyéb cím -
Kezdés éve 2020. október 3.
Műfaj slice of life, táncos, zenés
Elérhető évad: 6/?
Készítette AndysaBrooklen

Egy olyan világban járunk, ahol a háború után nők kerültek hatalomra a kormányokban, ennek következtében pedig tilossá vált a fegyverek készítése és használata. Bár a konfliktusok nem tűntek el, ezeket immár a zene erejével rendezik. A “Hypnosis Mic" titka abban rejlik, hogy a ritmus és a szöveg segítségével képesek az emberek egymásra hatni, így a területek felügyeletéről az dönt, ki tudja a rapet hatásosabb fegyverként használni. Történetünk azzal veszi kezdetét, hogy a legendás The Dirty Dawg együttes feloszlott, a tagok pedig saját bandát alapítottak, akik immár egymás ellen küzdenek Tokió egy-egy híres körzetének színeiben.


Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.