Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2089
Doramák száma: 411
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Death Billiards : Leírás

Leírás

Eredeti cím デスビリヤード
Angol cím Death Billiards
Egyéb cím Wakate Animator Ikusei Project 2013, Young Animator Training Project 2013
Kezdés éve 2013. március 2.
Műfaj sport, thriller, tragédia
Elérhető film: 1/1
Készítette AnimeAddicts

Képzeljük el, hogy egyszer csak egy furcsa és nyugtalanságot árasztó bárban találjuk magunkat, ahol rajtunk kívül csak három ember van, és ezekből egy ugyanolyan tanácstalanul fest, mint mi magunk. A pultos csak annyit mond nekünk, hogy innen kijutni csak egy mód van, játszanunk kell egy billiárd meccset, amiben az életünk a tét. Pontosabban nem is tét, hanem inkább aki ezt a játékot játssza, az az életével játszik. Ha ez kicsit furán hangzik, az nem csoda, az anime – úgy tűnik – úgy készült, hogy direkt összezavarja a játékost – és a nézőt. A mű lezárása is számos kérdést megválaszolatlanul hagy, sok dolgot a néző megtekintés utáni spekulációira bízva.  


Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.