Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2089
Doramák száma: 411
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Loups=Garous : Leírás

Leírás

Eredeti cím ルー=ガルー
Angol cím Loups=Garous
Egyéb cím -
Kezdés éve 2010. augusztus 28.
Műfaj dráma, fantasy, krimi, nem gyerekeknek, sci-fi, seinen
Elérhető film: 1/1
special: 0/1, 0/1
Készítette UraharaShop

A film a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol egy világméretű járvány tizedelte meg az emberiséget, akik emiatt minimalizáltak mindenféle fizikai kontaktust a többi élőlénnyel, szintetikus élelmiszereket fogyasztanak és a kapcsolatot szinte kizárólag monitorokon keresztül tartják még közeli hozzátartozóikkal is. A városi élet biztonságát automatizált gépek ellenőrzik, egy - a felnőttek által irányított - mindent felügyelő hálózat segítségével, mely figyelő tekintetével a legkisebb zugokat is kontroll alatt tartja. Ebben a környezetben ismerhetjük meg a főszereplőinket, a négy iskolás lányt, akik olyan váratlan helyzetbe csöppennek, melyre nem készülhettek fel egy ilyen kontrollált társadalomban: egy sorozatgyilkos ámokfutásának lesznek tanúi.


Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.