Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1775
Doramák száma: 471
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Glass no Hana to Kowasu Sekai : Leírás

Leírás

Eredeti cím ガラスの花と壊す世界
Angol cím Garakowa: Restore the World
Egyéb cím Vitreous Flower Destroy the World
Kezdés éve 2016. január 9.
Műfaj sci-fi
Elérhető film: 1/1
Készítette Kiseki-fansub

Történetünk egy gyönyörű kislánnyal kezdődik, aki valami furcsa és kissé sötét helyen talál egy fehér virágot. Megígéri neki, hogy elviszi a Virágos Kertbe, ám ekkor sötét árnyak csapnak le rá. A következő jelenetben ugyanazt a kislányt látjuk egy zongora előtt 2064-ben, és kiderül, hogy a neve Remo. A következő ugrással 2073-ban termünk, ahol megtudjuk, hogy egy Daniel Dawson nevű professzor kifejlesztette a VIOS-t, azaz a Violet Operációs Rendszert, és mellette létrehozott egy Anya nevű programot, amely a globális környezetvédelemért felel. Ezek segítségével próbálnak az emberek létrehozni egy ideális Földet.


Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.