Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2089
Doramák száma: 411
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Big Wars: Kami Utsu Akaki Kouya ni : Leírás

Leírás

Eredeti cím BIG WARS 神撃つ朱き荒野に
Angol cím Big Wars
Egyéb cím Dai Senki
Kezdés éve 1993. szeptember 25.
Műfaj akció, háborús, kaland, mecha, sci-fi, seinen
Elérhető film: 1/1
Készítette LEADER

2416-ot írunk, eddigre a Mars kolonizált bolygó több, mint 300 éve. Sőt, önálló kormánya is van már régóta, ám a változások nem mind ilyen bíztatóak. Az emberiség ugyanis 40 éve harcban áll az „istenek”-nek nevezett idegenekkel, akik elfoglalták már a Naprendszer utolsó 3 bolygóját, az Uránuszt, a Neptunuszt és a Plútót. A helyzetet rontja, hogy a Mars lakosságából az istenek kémeket toboroznak, akik egyre nagyobb létszámban vannak jelen és nehezítik a hadviselést az idegenek ellen. Főhősünk Kanki Akuh kapitány, aki az Aoba nevű hajó parancsnoka. Mivel a hajója súlyosan megrongálódik, két hónap pihenőt kap. Mikor a két hónap leteltével megérkezik a bázisra, új megbízást adnak neki, mégpedig az új Aoba kapitányának nevezik ki, amely a valaha volt legjobb hajónak épült a régi alapjaira.


Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.