Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2145
Doramák száma: 465
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Kamisama Kazoku

Samatarou egy normális srác azt leszámítva, hogy az apja isten, anyja istennő, két lánytestvére pedig szintén istennő tanonc, ő pedig az isten fia, akire egy őrangyal vigyáz folyamatosan. Egy nap szerelmes lesz az új osztálytársába, és elhatározza, hogy saját erejéből meghódítja. Persze, ez közel sem olyan egyszerű feladat, hogyha az istenek folyamatosan "segíteni" próbálnak.

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!

A játékfüggő Satou Kazuma halála után átkerül egy fantasy világba, ahová magával viszi az őt odaküldő istennőt is. A megélhetés azonban ott sem könnyű, különösen mert a hősünk köré szerveződött csapat tagjainak nincs ki mind a négy kereke.

 

Nana

Komatsu Nana és Oosaki Nana egy különös véletlen folyamán találkoztak a Tokyo-ba tartó vonaton. Két lány, ugyan az a név, kor. E két lány örökké tartó barátságot köt. A rockhercegnő és a romantika képviselője egy fedél alá költözik.

Days

A történet két olyan fiúról szól, akik normál esetben soha nem találkozhattak volna. Tsukamoto Tsukushi híján van minden különleges tehetségnek, a lelkesedésben azonban nincs párja, míg Kazama Jin egy zárkózott foci tehetség. Egy viharos éjszakán mégis összeismerkednek ők ketten, és ez a találkozás felforgatja majd a középiskolai foci világát.


 

Blood+

Saya egy átlagos diáklány volt addig, amíg meg nem hall egy különös dallamot. Először egy ismerős gorgonka hangot hall, majd követi, utána pedig egy cselló hangját. Ekkor tűnik fel Haji, aki csak azt hajtogatja: harcolj!