Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2089
Doramák száma: 411
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Loveless

A még csak 12 éves Ritsuka egy teljesen magába zárkózott fiú lett, mivel elvesztette 2 éve a bátyját. Ez mind addig így is van, míg egy szép napon nem találkozik Seimei-el.

 

Love Stage!!

Izumi egy átlagos otaku, aki fél az emberek előtt megszólalni vagy bármit is tenni. Legszívesebben egész nap csak a szobájában lenne. Ám a sors úgy akarta (meg persze a szülei), hogy egy híresség legyen belőle.

 

Kyou Kara Maou

Yuuri egy egyszerű srác volt, aki az emberek világában élt. Ám egy szép nap egy teljesen más világban találta magát. Nem is egy-két dolog derült ki a múltjáról és a jövőjéről. Az egyik világban egy normális tanuló, a másikban viszont egy "sima" uralkodó.

Junjou Romantica

A történet 3 párról szól, akik különös módon találkoztak. Mindannyiójukat egy különös szál köti össze, ám szinte külön történet lehetne. A fő szál Misaki története, aki az iskola miatt Usagi-sanhoz költözik. Ám kapcsolatuk hamar mélyeb utakat tör mindkettejük részéről. Emiatt Misaki és Usagi élete is fenekestül felfordul.

Sukisho

Sunao és Sora kisgyerekkori barátok. Egy szép nap Sora és Sunao egy iskolába kerülnek be, ám Sora nem emlékszik régi legjobb barátjára...