Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2145
Doramák száma: 455
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Crayon Shin-chan

Első látásra Shin-chan olyan, mint a "pestis": idegesíti a környezetét, beszól mindenkinek, benéz minden egyes szoknya alá és nem tud anélkül élni, hogy környezetének meg ne mutassa csupasz fenekét. Mindezek ellenére Shin-chan még csak egy gyerek, olyan érzésekkel küzd, mint bármely más vele egyidős óvodás

Naruto

Uzumaki Naruto egy elátkozott árva Konoha falujában. Mindig csak a csíntalanságon járt az esze addig a napig, míg nem a 7-es csapathoz került: Sakurához, Sasukéhoz és Kakashi-senseihez. Lassacskán kialakult benne egy kép, hogy ő szeretne lenni a következő Hokage. Mindig is kitartóan küzdött, hogy elérje a célját. Az egyszerű rosszgyerek szerepből szép lassacskán kezdett kinőni. A falu rémálma hamarosan a hőse lett. Uzumaki Naruto megmutatta mindazt, amit egy igazi ninjának kell tennie.

On Your Mark

Az emberiség technikája nagyon fejlett, de valószínűleg a túlzott iparosodás miatt a világ igen csúnya látványt nyújt. A rendőrség egy szekta felszámolása közben egy különös fogolyra akad. Egy lányra, akinek szárnyai vannak. Természetesen elszállítják, megfigyelik, kísérleteket végeznek rajta.

Denpa Onna to Seishun Otoko

Makoto egy egyszer hétköznapi életet szeretne nélni, mikor a nagynénjéhez költözik. Beköltözése napján észrevesz egy lányt, aki egy futonba van tekerve, de valamiért senki sem vesz róla tudomást. A fiúk pedig egyre scak kíváncsibbá teszi, hogy ki lehet a különös lány.

 

A Channel

Tooru felvételt nyert ugyanabba a gimnáziumba, ahova gyerekkori barátja, Run is jár. Nagy örömmel rohan barátnője házába, majd mikor benyit, 2 másik lánnyal látja, az egyikkel ráadásul elég félreérthető pozícióban. Tooru ekkor döbben rá, hogy terve, miszerint ő és Run ismét folyton együtt lesznek, nem sikerülhet.