Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1775
Doramák száma: 471
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Wagnaria!!

A történetünk egy kis étteremben játszódik, ahol megismerhetünk minden féle személyiségek. Popula az alacsony imádni való lány, Inami aki fél a fiúktól, Yachiyo a személyzeti naiv főnök, Shirafuji az állandó zabagép, Souma a rejtélyes hősszerelmes. És természetesen főszereplőnk Takanashi, aki talán a legnormálisabb.

Dagashi Kashi

Shikada Kokonotsu egy nyugodt életet szeretne élni, ám át kell vennie a családi vállalkozást - ami igazából egy kis faluban egy kis édességbolt -. Azonban a fiú ott próbál lázadni az apja ellen ahol csak tud, mert ő igazából a mangakák világát élné.

 

Zonmi-chan

 

 

 

Rakudai Kishi no Cavalry

Egy napon Ikkit párbajra hívja ki Stella Vermillion, egy tengerentúli királyság hercegnője, akit az iskola legjobb tanulójaként tartanak számon. A tét pedig nagy, mivel a vesztesnek élete hátralévő részében mindenben engedelmeskednie kell majd a győztesnek.

 

Nanatsu no Taizai

A Nanatsu no Taizai nevű banda egykoron a királyság szolgálatában állt, ám egy felfordulás közepette eltűntek és a királyság körözi tagjait.