Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2145
Doramák száma: 465
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Sola

Az emberek egykor nagyon féltek az olyan jelenségektől és lényektől, amelyeknek létezésére nem tudtak megnyugtató mnagyarázatot adni. Különösen akkor, ha ezek a lények embernek látszanak, de mégsem azok, viszont olyan képességekkel bírnak, amelyekről úgy gondolták, hogy veszélyesek.

Romantica Clock

Főszereplőnk a 14 éves Kajiri Akane, kinek van egy ikertestvére, Aoi. Hősnőnk féltékeny "tökéletes" bátyjára, ezért próbál kiemelkedni mellőle.

 

 

Mitsu x Mitsu Drops

A Kuge kurzus egy olyan speciális osztály, amibe csak gazdagok járhatnak, és azok közül is csak olyanok, akik valamilyen virág nevével rendelkeznek.

 

Tokyo Ghoul

Ken Kaneki csak egy átlagos randevúra indult, de balszerencséjének köszönhetően balesettel végződik. Sikeres műtéte után viszont Kaneki elkezd mindentől undorodni, amit eddig szeretett és az embervér illata csábította.

Terra Formars

A 21. században egy űrkutatási projekt keretében tudósokat bíztak meg a Mars bolygó felmelegítésével, lakhatóvá tevésével. 2577-et írunk, a terraformálás sikeres volt, elindítanak egy űrhajós csapatot hat fővel (BUGGS 1) , de amikor megérkeznek, nem várt dolog fogadja őket.