Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2102
Doramák száma: 436
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Narasmalssami

Szedzsong király elhatározza, hogy népe számára megalkotja a koreai ABC-t, a hangult.


 

Bijeonggyujik Teuksuyowon

A 35 éves Jang Young-Silnak hiába csinálta végig a kiképzési programot a nemzetbiztonságiaknál, mert igazából csak egy firkásznak vették fel, hogy csupa jókat írjon a cégről - és ez is pusztán részmunkaidős meló. Na Jung-An pedig egy mocskos szájú nyomozó, aki kénytelen együtt dolgozni az irodai munkással, hogy visszaszerezzék a főnökük pénzét - nem mellesleg a csaj megzsarolta a főnököt, hogyha meglesz a pénz, teljes munkaidőben alkalmazzák.

Qi Man Dun Jia

Dao, naiv fiatal őrmester, egy olyan titkos társaságot fedez fel, amely természetfeletti képességekkel rendelkezik, és évszázadok óta védte az emberiséget. Amint belesodródott a történetbe, a titkos társaság tagjaival együtt, megtudják, hogy az ellenségük egy ősi fegyver keres, ami képes a világ elpusztítására. Ha ez a fegyver az idegenek kezébe kerül, mindennek vége. Csak az összefogás és egy kedves, butácska, de jószívű gyermeklány segítségével győzhetik le a gonoszt.

Ying zi ai Ren

Paris (Cecilia Cheung), egy gazdag család hideg sarja, eltűnik. A barátja, (Kwon Sang-Woo) meglát egy nőt, Qin Xint (Cecilia Cheung) aki pont úgy néz ki mint Paris. Qin Xin virágárus egy szegény család tagja. A férfi megkéri Qin Xint hogy játssza el a barátnője szerepét egy hétig ...

Saranghago Issseubnikka

So Jungot egy balszerencsés élettel áldotta meg a sors, édesanyja beteg és minden, amihoz hozzányúl kudarcba fullad. Egy kávézóban dolgozik, ami a titokzatos és szkeptikus Seung Jae tulajdonában áll. So Jung életébe egy viharos éjszaka hozza el a változást, amikor egy titokzatos nő tér be a kávézóba, és hátrahagy egy furcsa könyvet. Kiderül, hogy ez a könyv választ adhat a szerelmi kérdéseire és meg tudja változtatni az életét. Vajon So Jing megtalálja az igaz szerelmet?