Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1787
Doramák száma: 477
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Argento Soma : Leírás

Leírás

Eredeti cím アルジェントソーマ
Angol cím Argento Soma
Egyéb cím ΑΠΗΕΝΤΟ ΣΟΜΑ
Kezdés éve 2000. október 6.
Műfaj akció, dráma, kaland, lélektani, mecha, sci-fi, tragédia
Elérhető évad: 25/25
special: 0/1
Készítette Nao-chan

2059-re a Föld nagy részét elpusztították az idegenek. Hogy többet megtudjanak róluk, Dr.Noguchi és a két asszisztense, Agata Maki és Kenishiro Takuto megpróbálja feléleszteni a Frank névre keresztelt bio-mechanikus idegent, ám ez a laboratóriumuk pusztulásához vezet, amit egyedül Takuto él túl. Később a céltalanul bolyongó Frank összebarátkozik a 13 éves, érzelmileg labilis Harriet Bartholomewval, majd mindketten az idegenek ellen küzdő SARG szervezet fennhatósága alá kerülnek, az arcán súlyosan sérült Takuto pedig új életet kezd a SARG tisztjeként, mint Soma Ryu.


Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.