Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2145
Doramák száma: 455
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

Leírás

   
Eredeti cím 怪~ayakashi~ Japanese Classic Horror
Angol cím Ayakashi - Samurai Horror Tales
Egyéb cím Ayakashi
Kezdés éve 2006. január 13.
Műfaj dráma, fantasy, horror, seinen, természetfeletti, történelmi, tragédia
Elérhető évad: 11/11, 0/12
Készítette Hidden Leaf team

3 történetet mesél el az anime:

1) Iemon Tamiya egy rónin, aki feleségül akarja venni Oiwát, ám annak apja ellenzi a frigyet, így megöleti a leendő apósjelöltet. A házasság azonban nem túl boldog, és a férj szemet vet egy másik nőre - így viszont már útban van saját felesége, aki egyben gyermeke anyja...

2) Egy fiú elvesztett egy sólymot, melyet egy nemesnek szántak ajándékba, ezért elküldik megkeresni. Találkozik Tomihimével, akibe azonnal beleszeret, és egy csapásra elfelejti az otthon várakozó feleségét. Kiderül azonban, hogy Tomihime egy istennő, aki csak emberélet árán maradhat életben.

3) Menyegzőre készül a falu, ám az ifjú ara meghal. Egy utazó szerint egy gonosz szellem felel a tragédiáért, ám addig nem hisznek neki, amíg sorra el nem kezdenek hullani az emberek. Hogy túléljék a katasztrófát, minden bűnüket be kell vallaniuk.

1. rész

   

2. rész

   

3. rész

   

4. rész

   

Következő 5 cikkElőző 5 cikk