Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2010
Doramák száma: 366
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Leírás

Eredeti cím 스파이
Angol cím Spy
Egyéb cím -
Kezdés éve 2015. január 9.
Műfaj dráma, lélektani, romantikus
Elérhető évad: 16/16
Készítette Kawaii fansub

Kim Seonwu a koreai Nemzeti Hírszerző Ügynökség (NIS) ügynökeként dolgozik. Ám amikor egy kínai kiküldetése kudarcba fullad és súlyosan megsérül, áthelyezik az észak-koreai elhárítás elemzői részlegére. Családja mit sem tud munkájáról, szerető édesanyja, Hyerim tisztes háziasszony, aki igyekszik mindenben támaszt nyújtani szeretteinek. Egy nap azonban felbukkan egy rejtélyes férfi Hyerim múltjából, Hwang Kicheol, aki a nőhöz hasonlóan az észak-koreai hírszerzés ügynökeként tevékenykedik, és ismét aktivizálni akarja az azóta a kémkedéstől visszavonuló asszonyt.

Részek

1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész
6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész
11. rész 12. rész 13. rész 14. rész 15. rész
16. rész

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.