Téma: Animék online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 2145
Doramák száma: 455
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét vagy doramát, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
 
 

 
Indulás: 2011-12-07
 

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

Leírás

   
Eredeti cím ACTORS -Songs Connection-
Angol cím Actors: Songs Connection
Egyéb cím -
Kezdés éve 2019. október 6.
Műfaj iskolai, zenés
Elérhető évad: 12/12
Készítette Netima és Satoki

A Thrive Central VII. Kerületi Tensho Akadémia a 130 méter magas fallal körülvett VII. kerületben található, azon tíz kerület egyikében, ahová a kormány még a ki- és belépést is szigorúan korlátozza. Ide iratkozik át a magába forduló, lelki- és anyagi gondokkal küszködő Otonomiya Saku, akinek nem csupán az új körülményeket kell megszoknia, de egyéb nehézségekkel is meg kell birkóznia.
A kerületben szellemek és macskák jelennek meg, ajtók és emberek tűnnek el. Az akadémia egyik tanára és diákja a IX. kerület után nyomoz, ám szó szerint, és átvitt értelemben is csak falakba ütközik. Egy tanuló állandó megfigyelés alatt tartja a kerület minden szegletét és a benne élőket. Vajon miért tilos az átjárás a kerületek között? És miért veszélyes, ha bármilyen információ kiszivárog?

1. rész

   

2. rész

   

3. rész

   

4. rész

   

Következő 5 cikkElőző 5 cikk