Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 977
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek

Az animék régi elérése ITT, amíg nem fejeződik be teljesen az új menürendszer.

 
Kereső

Oldalon Mindenhol
 
Támogatóim
 
Társalgó

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

Anime és egyéb kérések
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
3 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.12.27. 13:01
KMiyuki {admin}

Sziaa :)

Végülis nem egy rossz ötlet, amit szeretnél. Legyen ^^ Viszont nálam nincsen banner csere, csak azok a kis képesek, amiket látsz oldalt :) Ha így jó, akkor miért is ne? ^^

2017.12.27. 01:38
Roland

Üdv Kmiyuki!

Azért írok, mert a mágus nevelde oldalamon (//magenevelde.gportal.hu/) El akarok indítani egy Anime sarkot, ahol varázslós témájú animéket tennék be, mint ajánló és egy három/négy részt belinkelnék. Az után arra gondoltam, hogy oda írnám, hogy "és ha érdekel az egész sorozat itt megtalálod:..." és belinkelném az oldalatokon az animét. Cserébe annyit kérhetnék, hogy mint társd kitegyetek banner csereként? (+én is kiteszlek nem csak az anime sarokban hanem jobb oldalt a cserék között) Tudom hogy az oldal csak anime témájú oldallal cserél, de így végül is az is található lesz az oldalamon. 

 Roland, mágus nevelde főszerkesztő.

2017.11.15. 18:36
KMiyuki {admin}

Ebben a kis "vendégkönyvben" tudtok szólni, ha az oldalon hibásan van feltöltve 1-1 rész, szeretnétek valami újat látni, vagy csak egyszerűen szeretnétek az oldalon emlékül hagyni pár sort. :) Ne féljetek regény hosszúságút írni, szeretek ám olvasni! :D

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások