Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1291
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Fejlesztői napló, hírek, közlendők, beszámolók

2 éves a Link Univerzum

A mai napon két éves lett az oldal! Ismét eltelt egy év, és talán ez még tartalmasabb volt, mint az első. Szerény ajándék neki pedig egy új kinézet.

Rengeteg változtatás és újítás történt. Többek között megnyílt a fansub részleg, és már két teljes szezont tudhat a LU maga mögött. 3 short anime és egy rövid filmet sikerült befejezni ez idő alatt. Sajnos egyenlőre még egyedüli tag vagyok (mint lektor és formázó, szenvedve karaoke készítő), de szerencsére segítségemre van az AnimeGun-tól Rea, aki folyamatosan adja a fordított szövegeket.

Másik hatalmas változás volt az animék elrendezése. Egy évvel ezelőtt még a részeket csak link formában érhettétek el, ami elkalauzolt egy videómegosztó oldalra. Rengeteg időt belefektetve viszont egy hónappal ezelőtt sikerült az összes animét és részeit beágyazott videókra cserélni.

Harmadik változás, pontosabban siker, hogy elértük az 1000 animét! Talán ez nem egy hatalmas szám, talán van még ezen kívül 10x annyi lefordított anime, de igazán örülök, hogy legalább ennyit meg tudtam találni az évek során és megosztani veletek. Rengeteg közöttük a szezonos, utolsó évekből valók, viszont nagyon sok 10-15 évvel ezelőtti, amit én is csak az oldalnak köszönhetően ismertem meg, és vált kedvencemmé.

Remélem az oldal nektek is hasonló élményt nyújtott, és nyújtani fog az elkövetkezendő évben.

Boldog születés napot LU!

2018.07.01. 00:31, KMiyuki Vissza a bloghoz
1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2018.07.04. 21:24
pulig

ありがとうございました


Válasz:

Én köszönöm, hogy látogatod az oldalt 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások