Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1202
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Fejlesztői napló, hírek, közlendők, beszámolók

2017. őszi élménybeszámoló

Kezdésnek 4 animét hoztam a szezonból. Eredetileg 5-re terveztem volna, ám utólag utánanézve tavaszi anime volt, csak most készült el hozzá a felirat. Aki esetleg még nem látta volna valamelyiket remélem tudtam segíteni. Számomra ez az 5 4 anime volt, ami igazán megfogott látványban és történetben.  

04. Sengoku Night Blood

Egy mai lány belecsöppen a múltra nagyon hasonlító világba. A különbség annyi, hogy itt az embereknek különleges képességeik vannak. Egy baleset során a lány megsebesül és mindenki számára egyértelművé válik, hogy a vére ritkaság, különlegesnek számít. Képes vele felerősíteni társai erejét, ami persze újabb bonyodalmakhoz vezet.

Ez egytől egyig lányoknak való anime. Tele van bishounen-ekkel, romantikus pillanatokkal, aminek a középpontjában egy talpraesett lány található. A grafika szép, a történetvezetés számomra kicsit kacifántos volt, de igazából helytálló. Én szeretnék belőle egy második évadot, minden kép megér egy megnézést.

03. Juuni Taisen

Adott 12 fiatal, akik a túlérésért és a legfőbb kívánságáért küzdenek. A 12 bátor harcos a 12 állatövet jelképezi, mint a madár és a patkány. Mind különböző neveltetésűek és különböző kiképzéseket kaptak. Ám ezektől eltekintve közös bennük, hogy nagyszerű harcosok, akik emberi szintet meghaladva képesek az uralomra törni. Találkozhatunk igazi naiv kislánnyal, báránybőrbe bújt farkassal és olyannal is, aki az első pillanattól kezdve egy kész gyilkológép.

Akármennyire bizarrnak tűnik, számomra ez az anime egy igazi kincsnek számított, hiszen azon kívül, hogy jó harcjeleneteket és kreatív képességeket láthatunk, van egy fajta belső mondanivalója minden fiatalban, ami egy kicsit elgondolkodtató.

02. Mahou Tsukai no Yome

Főszereplő lányunk Chise egy igazán, de igazán sajnálatra méltó pára. A szeretet és a gondoskodás fogalmát még csak hírből sem ismeri, ami legfőképp a „családjának” tudható be. Barátai sosem voltak, sőt, egyenesen féltek tőle különleges képessége miatt. Egy nap azonban megérkezik a megmentője egy rémisztő szörny képében, akiről kiderül, hogy több emberség van benne, mint a legtöbb emberben. Miután megveszi a lányt a piacon közös kalandokat élnek meg.

Nos, erről igazából még nem tudok nyilatkozni, hiszen maga az anime nem fejeződött be a maga 24 része miatt, viszont ebből a 10-en egy-néhányból már most állíthatom, hogy engem nagyon megfogott. Az elején kissé döcögősen indul, valamint maga Chise karaktere is irritált. Azonban néhány rész után már majdhogy nem az egyik kedvenc női karakteremmé formálta magát.

01. Ousama Game

Egy nap az osztályban elterjed a Király Játéka üzenet, melynek senki sem hisz, és mindenki az új diákot vádolja az üzenetért. Aztán persze kiderül, hogy a Király Játéka nagyon is valóságos. A feladat egyszerű: teljesíteni kell a parancsokat a királytól, aki ellenszegül meghal. Az elején nincs is semmi baj, könnyű feladatokat kapni, a brutalitás viszont a közepétől kezdődik el igazán.

Hát-hát. Ezt az animét igazából nagyon vártam. Szeretem ezt a műfajt és történet körítést, amit adtak neki. Maguk a részek nagyon izgalmasok, nagyon jók, sok olyan van benne, amin úgy elgondolkozik az ember, hogy mégis mi lenne a legjobb. Egyik rész falja fel a másikat, megállíthatatlan anime. Engem a vége azért kicsit zavart, szerintem poén ahogy összecsapták, ám az ending után kaptunk egy fél perces-egy perces kis szösszenetet, ami a második évadot sejteti. Remélem jobban kidolgozzák.

2018.01.31. 15:28, KMiyuki Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.