Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1202
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Fejlesztői napló, hírek, közlendők, beszámolók

Kicsit talán csúnyácska fejlesztés

Egy nem éppen animékhez kapcsolódó fejlesztés érkezett el a mai estén. Ez nem más, mint a kattintható SMS hirdetés feladása, aminek természetesen van emelt díja (205 Ft/SMS).

Joggal kérdezhetné mindenki, hogy erre mégis miért van szükség, és egyáltalán ki használna ilyet? Nos... Az elmúlt pár éves G-Portálos tapasztalataim alapján ez a rendszer teljesen kihalt, viszont akad egy-két bátor emberke, aki berakja az oldalára, és ez nagyon jó. Mint most én is.

Lényegében úgy működik, hogy a hirdetés feladója megadja az oldala nevét, leírását, címét, meg amit kér, és 205 Ft-ért ez mondhatni örökké megmarad. Ebből természetesen az oldal szerkesztőjének (nekem) hasznom van. Hirdetésenként kerek 4 (nem vicc, tényleg csak ennyi) 4 GKR. 

Itt jön a képbe, hogy mégis miért olyan fontos ez az oldalnak. Tavaly ilyenkor vásároltam 1 teljes éves bannermentesítést, ami abból áll, hogy az oldal tetejéről és aljáról leveszi azokat az óriási hirdetéseket (meg még ki tudja honnan), így ez az animés oldal csúnyán szólva nem a pornótól és egyebektől hemzseg. Ám, elérkezett a tél, és az 1 éves előfizetésemnek lassan vége van.... Bezony... :S 

Naivan elképzeltem, hogy a História biztosan rendez majd versenyeket, és ha mindegyiken részt veszek, beleértve az elmaradt tökkeresőst stb., akkor 1-2 hónappal legalább meg tudnám hosszabbítani. (legalábbis addig, míg májusban le nem vizsgázom és találok egy munkát, hogy tudjam finanszírozni. 14. osztály, milyen szép is a könyvelés+pénzügy) Höhh, na igen, még szép, hogy nem jött össze, és nem indult semmilyen verseny. Naivságom határtalan volt.

Így abba a helyzetbe kerültem, hogy az oldalnak már kinyögtem egy (200-ról induló) 3600MB-os tárhelyet (50GKR/100MB) és egy 1 éves bannermentesítést (50GKR/hó), így pedig az összes GKR-em elfogyott. 

1 hónapos bannermentesítés 50 GKR-be kerül (minél több hónapot vásárol valaki egyszerre, annál olcsóbb) Ez havi 500 Ft kb., de sajnos az élet nem mindig tejfel (le van tiltva az emelt díjas sms nekem), és mostantól nem tudom finanszírozni a reklámmentességet.

Így kaptatok egy kis belátást az oldal hátterébe, hogy mik is zajlanak a látottakon kívül. Tehát SMS hirdetés. Igen, elolvasva nevetséges, hogy ezzel próbálom az oldalt előre lökni a legalább +1 hónap felé, hiszen nem használja senki, sokan butaságnak tartják, ebből nem lehet fenntartani, de én azért megpróbálom! Ha mindig kötél szakad, akkor sajnos 2018. január 30-án újra köszönthetjük a csúnya hirdetéseket, széles sávokat fent és lent.

 

De ha esetlen szeretnéd támogatni az oldalt GKR-rel, akkor azt is szívesen fogadjuk ^^ (hihi)

Küldd el SMS-ben a GKR szót az alábbi telefonszámok valamelyikére, attól függően, hány kredittel szeretnéd egyenleged növelni:
Figyelem! Egyelőre csak magyarországi mobiltelefonról lehetséges az emelt díjas SMS küldése.

06-90/444-100 --> az SMS ára 205.- Ft --> 20 kredit
06-90/642-000 --> az SMS ára 330.- Ft --> 33 kredit
06-90/643-643 --> az SMS ára 508.- Ft --> 55 kredit
06-90/888-300 --> az SMS ára 1016.- Ft --> 120 kredit
06-90/648-440 --> az SMS ára 1905.- Ft --> 250 kredit

Az SMS-ben visszakapott kódot pedig küldjétek a miyuki@gportal.hu e-mail címre(!!!). Továbbá ebben az esetben küldjétek el a neveteket (lehet a nick/felhasználó/stb) és ha van az oldalatokat.

(Az kattintható hirdetés feladása megszűnt, mert valóban nem használta senki, feleslegesen meg ne foglalja a helyet)

2017.11.14. 23:12, KMiyuki Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.