Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1291
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Fejlesztői napló, hírek, közlendők, beszámolók

Kisült Wifi?

Sziasztok! Tegnap délután a gépem mondott egy unalmast. Bár csak félig. Leszedtem egy ikon csomagot, amiről mostmár persze tudjuk, hogy rengeteg vírust, köztük tróját is tartalmazott. Az ikon csomagnak hála pedig kékhalált kapott a gép. (FIGYELEM: A SKINPACKS.COM EGY VÍRUST TERJESZTŐ OLDAL, KINYÍRHATJA A GÉPET, NE PRÓBÁLKOZZATOK SOHA!)

Ezzel nem is lenne baj, újraindítottam, ugyan mi baj lehet. Ám... A hálózati kártya, (vagy nem is tudom én mi ez) kisült a gépben. A lan az jó, ám a wifi egy az egyben kisült, meghibásodott, tönkrement. Akárcsak a vinyók szoktak.

Először persze nem tudtuk, így újraraktuk a gépet, mert azt hittük megoldja. Egy fél napnyi szenvedés után sikerült megoldani, hogy a telefon fogja a wifit és usb megosztással legyen gépen. Höhh, félig halott telefonnal nem olyan egyszerű ám ez se, főleg, hogy a kicsikém Evolio Neos, amihez még csak véletlenül sem olyan könnyű programot találni, hogy felismerje a megosztást.

Na, mindegy. Egyenlőre találtunk egy olyan megoldást, hogy a telefon fogja a wifit és küldi a gépbe. (Aki informatikus, az nézze el ezt a buta leegyszerűsítést, nem nagyon értek hozzá)

Úgyhogy... Elnézést mindenkitől, hogy nem volt frissítés, csak hát >< Khm...

Amúgy valaki nincs, aki egy kicsit is ért hozzá? Hogyha veszek ilyen USB Wireless Adaptert, akkor működni fog a wifi? Vagy ez hogy működik? (Acer aspire e5-573G / Win10) A telefont nem akarom kinyírni mégjobban. >< Hosszútávon lehet nem fog örülni, hogy folyamatosan megy a megosztás.

ui.: mivel újrarakta a barátom a gépet, én meg buta fejemmel nem jegyeztem meg a képeken a címek feliratának betűtípusát, ezért mostantól új betűtípussal lesznek. (pedig szerettem volna egységeset)

2016.08.01. 01:26, KMiyuki

Update 2.0

Sziasztok! Gondolom mindannyiótoknak feltűnt, hogy a napokban történt egy kis változás, fejlesztés. Még elég fiatal az oldal, így nagyon sok minden nincs kialakítva, és itt nem csak az animék számáról beszélek, hanem úgy általánosságban. Lássuk is, hogy mik történtek.

  • Az oldal kapott egy kicsit igényesebb kinézetet, szerintem egy jódarabig így marad.
  • A fejlécen fogjátok mostantól megtalálni a menük
  • A menü alatt vannak animék képei, amik így váltakoznak. Azok az idei animék, amik még nincsenek végig felrakva
  • Kapott az oldal két új menüt, első a Kérés. Ide leírhatjátok minden óhaj-sóhajotokat. :) Hogy milyen animét szeretnétek látni, mit szeretnétek még az oldalra, milyen fejlesztésekre vártok és minden egyéb.
  • A második menüpont a lista. Először füzetbe kezdtem el magamnak írni... De... Szóval.... Szóval úgy az 5. oldalnál már nem nagyon tudtam követni, hogy most ki hova-merre tartozik. Aztán megpróbáltam a füzetbe táblázat szerűen újraírni... Na, az meg egy rémálom volt... Szóval.... Szóval felraktam 5. menüként, így legalább ti is látjátok, hogy hányadán állok. A hiányos részek... Arra egy kicsikét még rátérnék. Szóval sok anime nem azért került bele, mert nincs meg valamelyik része, hanem mondjuk van akármennyi ovája még, és egy ova hiányzik. Majd valamit kitalálok arra, hogy ezt hogy írjam ki, mert így elég ijesztően hat. A harmadik a tervezett meg... Na azt most csak futólag beírtam párat, mert ha mindet leírnám akkor lenne egy kilométeres lista. XD
  • És utolsó sorban pedig inkább egy technikai baki. A Seisen Cerberus valamiért a B betűkhöz került. o_O Átraktam az S-ekhez, de.... Szóval ha véletlen belefuttok egy hibás linkbe, vagy egy animébe ami nagyon nincs jó helyen, akkor szóljatok.

2016.07.20. 00:01, KMiyuki

Mobilnet forever

Hello/Sziasztok, szép estét mindenkinek. Nos... Kipróbáltam ezt a telefonos netet, hogy mégis mire képes. Kb. fél órás próbálkozás után a gép hajlandó volt csatlakozni a wifi-re, mert az usb megosztás már miért is működne természetesen, és csodák csodájára lett net. Hogy mennyit bír...

A youtube az olyan egyszer jó, egyszer nem. Indavideó... animézni konkrétan lehetetlenség, de amúgy betölti meg minden csak így megnézni nem lehet, mert akad. Skypera fel tudtam lépni, írni lehet. A hívást még nem próbáltam, de szerintem nem lesz vele baj.

No de! Ami főként titeket érint, az a frissítés. Ha, mondom ha a telefon nem mondja azt, hogy na én leléptem lemerülni akkor elméletileg a frissítéssel nem lesz gond. Persze csak elméletileg, gyakorlatba még nem néztem. De szerintem működni fog. Úgyhogy egy gyors zuhanyzás, kávé/cigi és vacsora és jövök is egy kis frissítéssel.

(Eredileg warframezni akartam, de-de.... No, inkább hagyjuk... 5KB/s-el szedte a frissítést, amit le is állítottam. Szerintem játszani nem is lehetne, max néznék valami szép szaggatott felvételt.)

2016.07.10. 22:26, KMiyuki

Internet vacakolás

Sziasztok! Egy kis közleményt szeretnék mondani. Haza kell mennem péntekig, ezért nem nagyon tudom, hogy most hétköznap lesznek e frissítések. Mobil netem ugyan van, de hát hogy azzal mennyire tudok majd frissíteni, az kérdéses.

Ne aggódjatok, nem lesz remélhetőleg többet ilyen. (főleg, hogyha végre a telekom megerőltetné magát). Tudni illik, június közepén, vége felé elköltöztünk, és anya barátjának a netét hozzuk át az új lakásba. Ezt ő meg is rendelte még június közepén. Igen, azóta lassacskán egy hónap telt el, de a kedves telekom még mindig nem csinált semmit. Mindig csak az a válasz, hogy majd a szerelő keres minket időegyeztetésért.

Höh! Könyörgöm, már 3 hét eltelt! Értem én, hogy 8 - 30 munkanapon belül csinálják meg, de azért már bő 3 hete semmi, na az felháborító! Értem, munka, más is van, na de hogy 3 hét alatt egy fél órás melót nem tudnak elvégezni, az valami eszméletlen!

Tehát, üzenem a kedves telekomnak, hogy elszophatnak! Akarom mondani... Nem, ezt akarom mondani. -.-

Tehát, a lényeg lényegében lényegtelen, hogy mobil netem van, hogy mennyire használható majd este kiderül. Mindenki drukkoljon azért. :) Valamint, azért is drukkoljatok, hogy a héten csinálják végre meg. Ha nem tudom megoldani telefonnal és nem is kötik be, akkor pénteken jelentkezem. :)

2016.07.10. 17:33, KMiyuki

Nyitás

Sziasztok! Mint láthatjátok, az internet bugyraiban nyílt egy új oldal, ahol megtalálhatod azokat, amikről eddig csak álmodoztál. Az oldal azért jött létre, hogy az animék elérhetőségét, megtekintési helyét egy kattintással elérjétek. Nincs más dolgod, mint rámenni a bal felső részben a linkekre, és ABC sorrendben megtalálhatod, amit keresel. Egyelőre ugyan még nem rendelkezik az oldal nagy tartalommal, azonban az idő haladtával egyre több mindent fogtok találni. Mindenkinek jó keresgélést kívánok és jó anime nézést. ^^ Ha külön kérésetek lenne, akkor azt a chatben megtehetitek. :)

 

2016.07.01. 21:45, KMiyuki
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |