Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 977
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek

Az animék régi elérése ITT, amíg nem fejeződik be teljesen az új menürendszer.

 
Kereső

Oldalon Mindenhol
 
Támogatóim
 
Társalgó

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

Fejlesztői napló, hírek, közlendők, beszámolók

Egy Hayako kérés

A Lista menüben átkerültek a "Még nem fut" listába azok az animék, amiknek ugyan van mondjuk első évadja, de az ova vagy valami még nem fut. Természetesen ugyan úgy jelölve, hogy melyik része nem fut még.


Hayako kérésére (amúgy tök jogos) kikerültek a fansubok, akik nélkül nem nézhetnénk ennyi animét feliratosan. Sajnos konkrétan a fele animénél lehetetlen kiírni a fansubot, mert vagy nincs is, vagy 6 fajtától van felrakva, vagy aki feltöltötte nem írta ki - a videóban meg nincs benne... Szóval, itt oldalt, a két kereső alatt egyből meg is találjátok a fasubokat. Így lassan 200 anime után nem tudtam mindet összeszedni, csak ami sokszor szembe jött velem, így ha tudtok még, hogy az övék, akkor dobjatok meg egy üzivel. ^^

2016.08.15. 22:25, KMiyuki

Új kinézet

Sziasztok! Az oldal kapott egy új kinézetet, bár gondolom ez azért szembetűnő. >< Az előzővel sem volt bajom, csak... Csak annyira nem jött be nekem. Talán túl sötét volt? De, ez most egy kicsit jobban tetszik. ^^ Majd még kell rajta egy kis finomítást, de nagyjából szerintem most egész jól sikerült. :3 Ha valakinek csúszik, vagy érzitek, hogy ennek nem így kellene kinéznie, akkor szóljatok. ^^

2016.08.13. 15:33, KMiyuki

Van net yeee :D

Sziasztok! A mai friss kicsit elmaradt, késik, csúszik, szóval majd este, mert bekötötték a netet. Félre ne értsétek, eddig is volt, ám telefonról. Höhö, wifi megosztás. Szóval frissíteni tudtam, meg minden, de animét nézni, játszani, vagy bármi abszolút nem! ._. Hagy ne mondjam hogy fel voltam pörögve, amiért végre bekötötték. *-*

Óh! Aki esetleg úgy járt már mint én, annak tudok tanácsot adni. Bármilyen gépes szaküzletben, talán még teschoban is kapható egy nagyon kicsi kis szerkezet. USB Wifi Adapternek hívják. A lényege annyi, hogy ezt az aprócska mini usb-t be kell dugni a számítógépbe és (a kisült hálózati kártya helyett -.-) neki hála újra érzékeli a gép a wifit. (tudom, még csak véletlenül sem szakszerűen van megfogalmazva, egyáltalán nem értek hozzá. Viszont akinek szüksége lenne rá, az érteni fogja). Elég olcsó, mindössze 2000 forint a legolcsóbb változata. Természetesen lehet kapni nagyobbat (elméletben erősebb lesz a jel), de szerintem ez tökéletesen működik így is. Nekem a jel vele maxon van, játékokbn nem tapasztaltam laggolást, videók futnak. Szóval szerintem megér egy misét a kicsike. :)

2016.08.04. 18:40, KMiyuki

Kisült Wifi?

Sziasztok! Tegnap délután a gépem mondott egy unalmast. Bár csak félig. Leszedtem egy ikon csomagot, amiről mostmár persze tudjuk, hogy rengeteg vírust, köztük tróját is tartalmazott. Az ikon csomagnak hála pedig kékhalált kapott a gép. (FIGYELEM: A SKINPACKS.COM EGY VÍRUST TERJESZTŐ OLDAL, KINYÍRHATJA A GÉPET, NE PRÓBÁLKOZZATOK SOHA!)

Ezzel nem is lenne baj, újraindítottam, ugyan mi baj lehet. Ám... A hálózati kártya, (vagy nem is tudom én mi ez) kisült a gépben. A lan az jó, ám a wifi egy az egyben kisült, meghibásodott, tönkrement. Akárcsak a vinyók szoktak.

Először persze nem tudtuk, így újraraktuk a gépet, mert azt hittük megoldja. Egy fél napnyi szenvedés után sikerült megoldani, hogy a telefon fogja a wifit és usb megosztással legyen gépen. Höhh, félig halott telefonnal nem olyan egyszerű ám ez se, főleg, hogy a kicsikém Evolio Neos, amihez még csak véletlenül sem olyan könnyű programot találni, hogy felismerje a megosztást.

Na, mindegy. Egyenlőre találtunk egy olyan megoldást, hogy a telefon fogja a wifit és küldi a gépbe. (Aki informatikus, az nézze el ezt a buta leegyszerűsítést, nem nagyon értek hozzá)

Úgyhogy... Elnézést mindenkitől, hogy nem volt frissítés, csak hát >< Khm...

Amúgy valaki nincs, aki egy kicsit is ért hozzá? Hogyha veszek ilyen USB Wireless Adaptert, akkor működni fog a wifi? Vagy ez hogy működik? (Acer aspire e5-573G / Win10) A telefont nem akarom kinyírni mégjobban. >< Hosszútávon lehet nem fog örülni, hogy folyamatosan megy a megosztás.

ui.: mivel újrarakta a barátom a gépet, én meg buta fejemmel nem jegyeztem meg a képeken a címek feliratának betűtípusát, ezért mostantól új betűtípussal lesznek. (pedig szerettem volna egységeset)

2016.08.01. 01:26, KMiyuki

Update 2.0

Sziasztok! Gondolom mindannyiótoknak feltűnt, hogy a napokban történt egy kis változás, fejlesztés. Még elég fiatal az oldal, így nagyon sok minden nincs kialakítva, és itt nem csak az animék számáról beszélek, hanem úgy általánosságban. Lássuk is, hogy mik történtek.

  • Az oldal kapott egy kicsit igényesebb kinézetet, szerintem egy jódarabig így marad.
  • A fejlécen fogjátok mostantól megtalálni a menük
  • A menü alatt vannak animék képei, amik így váltakoznak. Azok az idei animék, amik még nincsenek végig felrakva
  • Kapott az oldal két új menüt, első a Kérés. Ide leírhatjátok minden óhaj-sóhajotokat. :) Hogy milyen animét szeretnétek látni, mit szeretnétek még az oldalra, milyen fejlesztésekre vártok és minden egyéb.
  • A második menüpont a lista. Először füzetbe kezdtem el magamnak írni... De... Szóval.... Szóval úgy az 5. oldalnál már nem nagyon tudtam követni, hogy most ki hova-merre tartozik. Aztán megpróbáltam a füzetbe táblázat szerűen újraírni... Na, az meg egy rémálom volt... Szóval.... Szóval felraktam 5. menüként, így legalább ti is látjátok, hogy hányadán állok. A hiányos részek... Arra egy kicsikét még rátérnék. Szóval sok anime nem azért került bele, mert nincs meg valamelyik része, hanem mondjuk van akármennyi ovája még, és egy ova hiányzik. Majd valamit kitalálok arra, hogy ezt hogy írjam ki, mert így elég ijesztően hat. A harmadik a tervezett meg... Na azt most csak futólag beírtam párat, mert ha mindet leírnám akkor lenne egy kilométeres lista. XD
  • És utolsó sorban pedig inkább egy technikai baki. A Seisen Cerberus valamiért a B betűkhöz került. o_O Átraktam az S-ekhez, de.... Szóval ha véletlen belefuttok egy hibás linkbe, vagy egy animébe ami nagyon nincs jó helyen, akkor szóljatok.

2016.07.20. 00:01, KMiyuki