Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1105
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol

 

 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Fejlesztői napló, hírek, közlendők, beszámolók

Nyár vége, új kezdetek

Sziasztok! Végül felkerült az összes 2016 nyári szezonos anime. Van, amelyik 5 résszel véget is ért, van ami még javában fut, és sajnos van olyan is közte, amihez egyenlőre nem találtam részt. Remélem, hamarosan kijön. (pls, Time Travel Shoujo majd! >w<)

Addig is, míg nem érkeznek az őszi szezonos animék, szépen rakosgatom felfele visszamenőleg.

2016.08.26. 13:02, KMiyuki

Újítás ~ Fórum

Sziasztok! Úgy gondoltam, hogy elkélne egy fórum. Jó, tudom, még gondolom senki sem fogja használni, de na, hátha! >< A Fórumot eléritek a menüknél, vagy ITT. Eddig találtok benne az alap hibajelentéseket, anime kéréseket, vendég/hirdetőkönyv. Valamint tetszés szerint ha kértek, akkor az Animék kibeszéléséhez majd nyitok topicokat. (már ha valaki kéri)

~ Így a hajnal folyamán meg majd kap egy szép, normális kinézetet is

2016.08.25. 00:41, KMiyuki

Minimális oldalbővítés

Sziasztok! Így estére hoztam egy kis oldalbővítést. Ez nem lenne más, mint a statisztika. ^^ Időközben meg rájöttem, hogy... Hogy kimaradt két kategória az egészből, ez pedig nem más, mint a három +18-as rész, a hentai, yaoi és a yuri. Őket is hamarosan elkezdtem, de előre be szeretném jelenteni, hogy ehhez a 3 kategóriához a korhatár miatt regisztrációhoz lesz kötve.

Admin: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 1.
Téma: animék gyors elérése
Animék száma: 158
   ~ Évadok száma: 256
   ~ Specialok száma: 146
   ~ Ovák száma: 106
   ~ Moviek száma: 119
   ~ Egyebek száma: 7
   ~ Onak száma: 11
   ~ Zenés videók száma: 2

2016.08.17. 22:51, KMiyuki

Egy Hayako kérés

A Lista menüben átkerültek a "Még nem fut" listába azok az animék, amiknek ugyan van mondjuk első évadja, de az ova vagy valami még nem fut. Természetesen ugyan úgy jelölve, hogy melyik része nem fut még.


Hayako kérésére (amúgy tök jogos) kikerültek a fansubok, akik nélkül nem nézhetnénk ennyi animét feliratosan. Sajnos konkrétan a fele animénél lehetetlen kiírni a fansubot, mert vagy nincs is, vagy 6 fajtától van felrakva, vagy aki feltöltötte nem írta ki - a videóban meg nincs benne... Szóval, itt oldalt, a két kereső alatt egyből meg is találjátok a fasubokat. Így lassan 200 anime után nem tudtam mindet összeszedni, csak ami sokszor szembe jött velem, így ha tudtok még, hogy az övék, akkor dobjatok meg egy üzivel. ^^

2016.08.15. 22:25, KMiyuki

Új kinézet

Sziasztok! Az oldal kapott egy új kinézetet, bár gondolom ez azért szembetűnő. >< Az előzővel sem volt bajom, csak... Csak annyira nem jött be nekem. Talán túl sötét volt? De, ez most egy kicsit jobban tetszik. ^^ Majd még kell rajta egy kis finomítást, de nagyjából szerintem most egész jól sikerült. :3 Ha valakinek csúszik, vagy érzitek, hogy ennek nem így kellene kinéznie, akkor szóljatok. ^^

2016.08.13. 15:33, KMiyuki