Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1305
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

 

 

 

Az oldal története

Az eredeti LU

Talán már hallottátok páran, hogy a Link Univerzum nem az eredeti anyaoldal. Réges-régen, még 2010 szeptemberében megszületett egy kicsiny oldal  Anime Univerzum néven. Ám, sajnos az AU nem élhetett sokáig. 2012 nyarán minden magyarázat nélkül eltávozott. Csupán néhányan tudják, hogy utána egy hónapig Anime Caffee néven üzemelt, utána viszont végleg nyoma veszett az oldalnak. Az emberek hamar elfelejtették és továbbléptek.

A főnix feltámadása

2016. Az az év, mikor a szerkesztő feltámadt poraiból, és minden varázserejét felhasználta, hogy felélesszen egy halott, elfeledett dolgot. 2016 július 1-én az oldal megújulva, új névvel, teljesen elölről újra kinyílt. A Link Univerzum sokat tanult régi hibáiból, rengeteget fejlődött, így teljesen felfrissülve elkezdte felépíteni a birodalmát. Megtanulta, hogy mit hogyan szabad csinálnia, és mik azok, amikre különösen oda kell figyelnie. Az évek alatt sokat fejlődött, így nem csak hogy felfrissült, de sokkal erősebb is lett, mint elődje.