Az animék régi elérése ITT, amíg nem fejeződik be teljesen az új menürendszer.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0* Yaoi H*18
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kereső

Oldalon Mindenhol
 
Chat

Kérlek a chatben ne veszekedjetek ^^ Cserét bátran kérhettek, valamint csak egy szerkesztő van (KMiyuki)

 
Statisztika

Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 1.
Téma: animék gyors elérése
             nem fansub!
E-mail: miyuki@gportal.hu
Oldal első nyitása:
  animeuniversum.gportal.hu
  (2010. 09. 01 - 2012 nyara)
Animék száma: 609
Oldal: LINK

>>>Fejlesztői napló<<<

 
Cserék

Lekerültem?

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

 

 

Ki is LU szerkesztője? :O

Név: KMiyuki
Státusz: Főszerkesztő
Kor: 19
Nem:
Horoszkóp: Rák (július 14.)
Hobbi: anime nézés, játékok
Valódi státusz: OKJ-s tanuló
Korábban: az Usagi-nál manga szerkesztő (Miyu, PJump, Reina)

Sziasztok! KMiyuki-ként tevékenykedek az oldalon és mindenhol máshol. Jelenleg 19 éves tanuló vagyok, aki az animékkel, a játékokkal és a barátjával tölti ki az idejét.

Az animéket már egészen kicsiként megszerettem. Eleinte csak a reggeli RTL-en láttam párat, aztán ahogy elkezdődött az általános iskola, úgy ismertem meg az A+-t. Sajnos már megszűnt a csatorna, de szerencsére itt az internet tárházában sohasem fogyunk ki a megnézendő animékből.

A 19 életévemből már úgy 10 éve tudatosan tudom, hogy ez anime és én ezt szeretem. Ahogy mindenki másnak is, úgy nekem is kialakult egy kedvenc műfaj/téma kategória. Főleg a romantikus vígjátékokat szeretem, a josei-k kihagyhatatlanok. Valamint érdekes párosításként még a krimiket szeretem nagyon. Sajnálom is, hogy a legtöbb krimit (mármint a régebbieket) mindenki lepasszolja.

Az animézés mellett még az időm egy részét játékokon szoktam eltölteni. Barátomnak hála megismerhettem azt a világot, amit rengetegen elítélnek, mégis egy nagyszerű időtöltés. Általában vagy a lol (League of Legends) köt le, vagy valamilyen mmo. Az Eden Eternal számomra megunhatatlan a maga aranyos grafikájával és azzal a rengeteg mindennel, ami csak arra vár, hogy megszerezzem. Örök kedvenc marad még a Diablo 2 és 3. Valamint a hamarosan megjelenő Mu Legends-et várom már nagyon. Az első két béta alatt nagyon megtetszett, bár az is igaz, hogy a Mu Online miatt néztem először bele. (mindenhol KMiyuki -ként találhattok meg. Ha belefuttok egy ilyen nevezetű karakterbe, az 99%-ban én leszek - ha hunter, démon vadász és egyéb lövész társai, akkor meg főleg).

Az oldalon és mindenhol máshol felbukkanó helyesírási hibákért elnézést kérek. Én esküszöm próbálok helyesen írni, de valahogy nem jön össze. A rossz szememnek hála (na meg persze a kapkodásé is), igen gyakran előfordul, hogy egy késői órában 5X-i átnézésre se veszem észre, ha valamit elírok.