Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 889
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind össze-gyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek

Az animék régi elérése ITT, amíg nem fejeződik be teljesen az új menürendszer.

 
Kereső

Oldalon Mindenhol
 
Támogatóim
 
Társalgó

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Ki is LU szerkesztője? :O

Név: KMiyuki
Státusz: Főszerkesztő
Kor: 19
Nem:
Horoszkóp: Rák (július 14.)
Hobbi: anime nézés, játékok
Valódi státusz: OKJ-s tanuló
Korábban: az Usagi-nál manga szerkesztő (Miyu, PJump, Reina)

Sziasztok! KMiyuki-ként tevékenykedek az oldalon és mindenhol máshol. Jelenleg 19 éves tanuló vagyok, aki az animékkel, a játékokkal és a barátjával tölti ki az idejét.

Az animéket már egészen kicsiként megszerettem. Eleinte csak a reggeli RTL-en láttam párat, aztán ahogy elkezdődött az általános iskola, úgy ismertem meg az A+-t. Sajnos már megszűnt a csatorna, de szerencsére itt az internet tárházában sohasem fogyunk ki a megnézendő animékből.

A 19 életévemből már úgy 10 éve tudatosan tudom, hogy ez anime és én ezt szeretem. Ahogy mindenki másnak is, úgy nekem is kialakult egy kedvenc műfaj/téma kategória. Főleg a romantikus vígjátékokat szeretem, a josei-k kihagyhatatlanok. Valamint érdekes párosításként még a krimiket szeretem nagyon. Sajnálom is, hogy a legtöbb krimit (mármint a régebbieket) mindenki lepasszolja.

Az animézés mellett még az időm egy részét játékokon szoktam eltölteni. Barátomnak hála megismerhettem azt a világot, amit rengetegen elítélnek, mégis egy nagyszerű időtöltés. Általában vagy a lol (League of Legends) köt le, vagy valamilyen mmo. Az Eden Eternal számomra megunhatatlan a maga aranyos grafikájával és azzal a rengeteg mindennel, ami csak arra vár, hogy megszerezzem. Örök kedvenc marad még a Diablo 2 és 3. Valamint a hamarosan megjelenő Mu Legends-et várom már nagyon. Az első két béta alatt nagyon megtetszett, bár az is igaz, hogy a Mu Online miatt néztem először bele. (mindenhol KMiyuki -ként találhattok meg. Ha belefuttok egy ilyen nevezetű karakterbe, az 99%-ban én leszek - ha hunter, démon vadász és egyéb lövész társai, akkor meg főleg).

Az oldalon és mindenhol máshol felbukkanó helyesírási hibákért elnézést kérek. Én esküszöm próbálok helyesen írni, de valahogy nem jön össze. A rossz szememnek hála (na meg persze a kapkodásé is), igen gyakran előfordul, hogy egy késői órában 5X-i átnézésre se veszem észre, ha valamit elírok.