Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1131
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol

 

 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Ballroom e Youkoso

2017.07.12. 16:15, KMiyuki

Fujita Tatara egy felelőtlen középiskolás srác, aki semmiben sem jó, és ezért állandó célpontként szolgál a suli bajkeverőinek egészen addig, míg a mindig jókedvű Sengoku Kaname véget nem vet a zaklatásnak - de nem harcművészeti fogásokkal teszi ezt, hanem táncmozdulatokkal. Ezt követően Tatara úgy dönt, kipróbálja magát a báltermi táncok világában.

Isekai wa Smartphone to Tomo ni.

2017.07.12. 15:43, KMiyuki

Mochizuki Touya egy tévedés következtében életét veszti, ezért Isten kárpótlásul megengedi neki, hogy egy fantasy világban szülessen újjá, ahová csak az okostelefonját viheti magával.

 

Jikan no Shihaisha

2017.07.12. 15:19, KMiyuki

A Chronos Rulerek olyan időfaló démonok ellen küzdenek, amik akkor jelennek meg, ha az emberek azt kívánják, bárcsak vissza tudnák forgatni az időt.

 

MM!

2017.07.12. 15:09, KMiyuki

Sado Taro teljesen normális életet is élhetne, de a személyiségének van egy nagyon sötét pontja: imádja a megaláztatást, s ha bántalmazzák. Ilyenkor elveszti az önuralmát, s még akar, még követel fájdalmat... bizony ő egy vérbeli, pecsétes eredetvizsgálaton átesett mazochista.

 

Grappler Baki (2001)

2017.07.12. 14:31, KMiyuki

Baki egy átlagon felüli harci erővel megáldott fiú. Történetünk elején 100 punk gyerek áll ki Baki ellen. Eleinte nagyon is jól állja a sarat, azonban végül sikerül legyőzni a fiút. Mindennek szemtanúja egy nyomozó, aki csak tesztelni akarta a fiút. Miután Bakinak elege lesz a rengeteg tesztelgetésből, úgy dönt, hogy a saját lábára áll és elindul egyedül még erősebbé válni.