Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1062
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol

 

 
Támogatóim
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Legújabb oldalra felkerült animék

Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?

2017.06.04. 15:55, KMiyuki

Három főszereplőnk, Izayoi Sakamaki, Asuka Kudou és You Kasukabe egy érdekes borítékot kapnak. Önmagában nem is lenne baj, ha a boríték nem az égből zuhanna, és felnyitás után nem zuhannának ők is egy teljesen ismeretlen helyre. A három szereplő az unalmas hétköznapokból belecsöppen a Kis Kertbe különleges képességeikkel.

Ark IX

2017.06.04. 15:26, KMiyuki

Shindou Enishi detektív egy ügye.

 

 

 

Ar-Tonelico Sekai no Owari de Utai Tsuzukeru Shoujo

2017.06.04. 14:52, KMiyuki

Rainar, az ifjú lovag védelmezi világát a "vírusok" ellen, amik különböző szörnyek alakjaiban tűnnek fel. Új repülőgépével, a Villámmal egyből a csata közepébe repül, de ellenfele eltalálja és azon kapja magát, hogy az alsóbb szintek felé zuhan. A torony alatti szinten köt ki, melynek neve Horus no Tsubasa.

Tantei Opera Milky Holmes

2017.05.27. 23:19, KMiyuki

A gonoszok meg akarták támadni Yokohama városát, ám feltűnt 4 különös lány. A harc során azonban elveszítették az erejüket. Ekkor kétségbe estek, ráadásul össze is vesztek egymással. Egyszer ebédnél a diáktanács elnöke (aki elvette az erejüket) odamegy hozzájuk és egy fényképet mutat, amin ők vannak, valamint egy feladatot ad nekik. A lányok furcsállják ezt, de elvállalják.

Ashiaraiyashiki no Juunin-tachi.

2017.05.27. 21:20, KMiyuki

Több, mint húsz éve, egy gonosz idéző végrehajtotta a "Nagy Idézést". Az emberek egyharmada elpusztult, a Földet démonok és szörnyek szállták meg. Egy nap egy festő, Tamura Fukutaro, egy "Ashiaraiyashiki" nevű lakóházba költözik, de gondjai támadnak a nem emberi szomszédjaival. Ezzel megkezdődnek az istenek, démonok és "A Központ" nevű uralkodó közti komoly harcok.