Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1242
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Akaneiro ni Somaru Saka

2017.11.04. 16:13, KMiyuki

Történetünk főszereplője Nagase Junichi, aki a húgával, Minatoval él együtt. A szüleik "titkos ügynökök", akik folyton bevetésen vannak, így soha nincsenek otthon. Junichi-t a legtöbben csak úgy ismerik, hogy Geno Killer, aki mindenkivel elbánik, ha az útjába kerül. Persze ez nem igaz, mert csak a barátai találták ki, de pont ennek a pletykának köszönhetően menti meg Katagiri Yuuhi-t.

Zetsumetsu Kigu Shoujo: Amazing Twins

2017.11.04. 15:34, KMiyuki
Címkék: 2014 slice of life

Főszereplőink egy ikerpár, Todoroki Amane és Lilian, akik rendelkeznek az ISH képességével. Kevés ember tud erről az erőről, mivel megrémisztené őket. Főszereplőink bűvészműsorokban kamatoztatják tehetségüket, azonban valaki figyeli őket...

 

Tiger Mask W

2017.11.04. 15:24, KMiyuki

Két fiatal birkózó száll szembe egymással Tigrisverem elnevezésű alvilági birkózó bajnokságon, ami egykor elpusztította a dojojukat. Bár azóta más utakon jártak és egymás kilétét nem ismerik, a céljuk közös: elpusztítani a Tigrisvermet.

 

Shinseiki Evangelion

2017.11.04. 14:32, KMiyuki

2000. szeptember 13-án egy közel fénysebességgel száguldó meteor csapódik az Antarktiszba, melynek jege leolvad, ennek következtében a tengerek szintje megnő, amely világszerte árvízkatasztrófákhoz vezet. Ez az esemény a klímaváltozás következtében szárazságot, betegségeket, polgárháborúkat és tömeges halált eredményez. Azonban nem a meteor volt a valódi oka a katasztrófának, az igazságot azonban a legtöbb ember előtt eltitkolják. 2000-ben egy csapatnyi Dr. Katsuragi által vezetett tudós részt vesz az úgynevezett „Katsuragi- expedíció”-n az Antarktiszon. Itt egy óriási humanoid lényt találtak, ami egy barlangban eltemetve fekszik. 

Strike the Blood

2017.11.04. 13:17, KMiyuki

Az Itogami-sziget egy emberek által készített mesterséges sziget, ami a világ minden táján elismert. Itt a démonok, különleges lények és az emberek együtt élnek. Ezen a helyen a démonok és az emberek között egyfajta szerződés jött létre, amelyben tiltják az emberek elleni bűncselekményt. Ezt a döntést a három Ősvámpír hozta meg közösen. Ám egy napon híre száll egy negyedik ősvámpírnak, aki talán a legerősebb lehet mind-közül.