Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 977
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek

Az animék régi elérése ITT, amíg nem fejeződik be teljesen az új menürendszer.

 
Kereső

Oldalon Mindenhol
 
Támogatóim
 
Társalgó

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

Legújabb oldalra felkerült animék

Fukigen na Mononokean

2016.07.09. 00:28, KMiyuki

Egy átlagos középiskolai srác az iskola első hetét már a gyengélkedőn tölti, mert megszállta egy youkai. Emiatt rákényszerül, hogy a teázó tulajdonosát kérje segítségül. Szerencséjére vagy épp balszerencséjére ez után a páros a városban keresi a youkaiokat és oldja meg az okozott problémákat.

Ao Haru Ride

2016.07.08. 20:01, KMiyuki

Futabát régi iskolájában kirekesztették az osztályból, ezért elhatározta, hogy az új iskolában egy teljesen új lány lesz. Azért, hogy ne maradjon egyedül hihetetlen történetekkel áll elő, ám egy nem várt fordulat mindent tönkre tehet...

 

Ayashi no Ceres

2016.07.08. 12:43, KMiyuki

Mikage Aya és Mikage Aki élete teljesen megváltozik, mikor 16. születésnapjukon elmennek a nagyapjukhoz. Aya egy ajándékot kap a nagyapjától, amit helyette mohón Aki nyit ki. Türelmetlenségének nagy az ára, az életével kell fizetnie. Attól a naptól kezdve Aya élete teljesen megváltozik. Az egyetlen férfi, akire számíthat, az Tooya, a rejtélyes megmentő.

Ai no Kusabi

2016.07.07. 18:35, KMiyuki

A történet a távoli jövőben játszódik, az Amoi nevű bolygón. Ez már egy hatalmas metropolisszá nőtte ki magát. Magát a bolygót egy szuperszámítógép tartja fent, amit Jupiternek neveznek. A rövid történet két szereplő kapcsolatára fókuszál, egy blondiera és egy mongrelra.

 

Accel World

2016.07.06. 19:03, KMiyuki

2046-ban a világ technológiája elképzelhetetlen mérteket öltött. A virtuális valóság már szinte tényleg egy valós világot alkot. A Neuro Linker segítségével az emberek bárhol csatlakozni tudnak a világhálóra, ahol egy saját, személyre szabott avatar képébe bújnak. Azonban Arita Haruyuki egy olyan ártatlan kisfiú, aki teljesen kilóg a sorból a malac avatarjával.

 

07-Ghost

2016.07.06. 16:58, KMiyuki

Teito Klein, aki a Barsburg Birodalom katonai akadémiájának hallgatója, ám rövid időn belül menekülni kényszerül, miután rátámad egy fejesre. Teito a 7. körzeti templomig repül, ahol maguk közé fogadja Frau, az egyik ottani püspök.

 

Zombie-Loan

2016.07.05. 22:24, KMiyuki

Kita egy meglehetősen különc, vagy inkább különleges lány. Ha leveszi a szemüvegét, látja, hogy mikor halnak meg az embereket. Akik közelednek a halálukhoz, annak egy fekete karika jelenik meg a nyakán. Főhősnőnk egy véletlen baleset folytán elejti a szemüvegét és meglátja egy fiún, hogy meg fog halni. Azonban ő nem egy átlagos fiú, hanem...

Ao no Exorcist

2016.07.04. 22:18, KMiyuki

Az egyház által nevelt Rin szembeszáll a démonokkal és megvédi az ártatlanokat. Ez szépen is hangzik, nem? Ám mi történik akkor, hogyha a híres démonűző maga is démon? A válasz nem olyan egyszerű. Meg kell ölni a megmentőnket, vagy nem? Mégis mennyire veszélyes, hogyha egy démon védi meg az embereket?

Kiddy Grade

2016.07.03. 21:54, KMiyuki

Eclair és Lumiere a GOT titkos ügynökei. A világok között azon tevékenykednek, hogy megállítsák a gonoszt. Utazásuk során sok ellenségre és barátra tesznek szert. Történetük végén azonban olyan titkokra bukkannak, ami megváltoztatja az egész életüket.

 

Flying Witch

2016.07.01. 23:10, KMiyuki

Főszereplőnőnk Kowata Makoto mindennapjaiból kaphatunk egy kis ízelítőt. A 15 éves fiatal boszorkány másod-unokatestvérénél tanulja ki a hétköznapi élet csínját-bínját és a boszorkányság alapját.

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |