Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1063
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol

 

 
Támogatóim
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Legújabb oldalra felkerült animék

Arata-naru Sekai

2017.06.17. 16:44, KMiyuki

A fejlett technológiának köszönhetően az emberiség utolsó napja azonban örökké ismétlődik, így nincs tegnap és holnap, csak ma. A született gyermekek száma fokozatosan csökken, de minden embert egy különleges tesztnek vetnek alá, amin ha megfelelnek, akkor időutazásra alkalmasnak minősülnek.

Gekkan Shoujo Nozaki-kun

2017.06.17. 14:52, KMiyuki

Sakura Chiyo összeszedve minden bátorságát szerelmet vall Nozaki-kunnak. A fiú sajnos félre érti a helyzetet és azt hiszi, a lány az általa készített shoujo manga nagy rajongója, így mint mangaka, megajándékozza a lányt egy autogrammal. Sakura teljesen kétségbe esik és hogy közelebb kerülhessen Nozakihoz, beáll mellé asszisztensnek.

Haruchika: Haruta to Chika wa Seishun Suru

2017.06.17. 14:12, KMiyuki

Homura Chika és Kamijou Haruta gyermekkori barátok, az iskola szélfúvós zenei klubjának tagjai, amit további tagok hiányában a bezárás veszélye fenyeget. Ők ennek ellenére szorgalmasan gyakorolnak és készülnek az országos versenyre, miközben megpróbálnak új tagokat szerezni a klubhoz, különöző iskolai rejtélyeket oldanak meg, és a zenetanárukkal alkotott szerelmi háromszöggel is meg kell birkozniuk.

Uchuu no Senshi

2017.06.17. 13:54, KMiyuki

Johnny Rico, a gazdag, kissé makacs középiskolás a szüleivel szembeszegülve úgy dönt, beáll a hadseregbe szolgálni. Nem a népe védelme érdekében teszi, nem is a sokféle kiváltsággal kecsegtető állampolgári státusz hajtja, az ok teljesen más. Egy pilótának állt lány miatt teszi, akinek imponálni akar, egy olyan lány miatt, akinek még az érzéseit sem merte bevallani.

GunSmith Cats

2017.06.17. 13:40, KMiyuki

A főszereplő két fejvadász lány, Rally Vincent és Minnie May. Rally inkább a kézifegyverek felé mutat nagyobb érdeklődést, míg Mayt a bombák világa vonzza. Mindketten csinosak és profik. Emellett még egy üzletet is vezetnek, mely természetesen fegyverek árusításával foglalkozik.