Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1202
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Gakuen Heaven

2016.07.18. 16:13, KMiyuki

Minden azzal kezdődött, hogy Ito Keita levelet kapott arról, hogy felvették a BL akadémiára, ami az ország egyik legelismertebb iskolája. Amolyan zseniképző, ahova csak úgy juthatnak be az emberek, hogyha valamilyen különleges adottsággal rendelkeznek. Keita azt furcsállja az egészben, hogy ő úgy gondolja, neki semmi sincs. Szerinte tévedés az egész.

 

DRAMAtical Murder

2016.07.18. 15:30, KMiyuki

Aoba Seragaki, egy kettészelt világban éli békés mindennapjait nagyanyjával és barátaival. Közülük néhány folyton arra biztatja, hogy ha már rendelkezik egy Allmate-tel (a Rhyme alapkulcsa és rendszerint kisállatként árusítják), akkor használja ki. Aoba azonban hű marad elveihez és megtagadja a meghívásokat, egészen addig, amíg egy ismeretlen játékos bele nem kényszeríti, és fel nem nyitja a benne lappangó, több mindenkire is kiterjedő múlt pecsétjét...

Yami no Matsuei

2016.07.18. 15:25, KMiyuki

A sorozat 4 kisebb történetből áll, az első 3 lényegében a negyedik előkészítése. Az elsőben Hisoka múltját ismerhetjük meg, a második egy hegedűművész története, aki saját hibáján kívül került kapcsolatba a gonosszal, a harmadikban egy klasszikus kísértethajós történetet láthatunk. A negyedik történet - amely 4 részes, míg a többi csak 3, Tsuzuki szomorú története.

Uragiri wa Boku no Namae o Shitteirua

2016.07.16. 20:01, KMiyuki

Yuki már kiskorától különlegesnek számít, ám nem tudja, hogy miért. Egyetlen, amire emlékszik, hogy valamiért mindig gyűlölte őt mindenki. Ám egy különös találkozásnak hála az élete teljesen megfordul.

Seiyou Kottou Yougashiten: Antique

2016.07.16. 18:37, KMiyuki

Tachibana egy cukrászdát nyit, ahol rövid időn belül a legfurább szerzetek kezdenek el dolgozni. Ám a cukrászda léte nem csupán a női vevők csalogatására szolgál, hanem hogy megtalálják Tachibana elrablóit...