Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1105
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol

 

 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Beelzebub

2016.07.10. 17:18, KMiyuki

Oga Tatsumi egy bajkeverő iskolába járt. Egy nap egy férfit ment meg a folyóból, aki "világra hoz" egy kisbabát. Meglepettségéből Hilda, a Démon Nagyúr szolgája rántja ki. Azzal a megbízással érkezett a Földre, hogy találjon megfelelő, rátermett szülőket a Démon Nagyúr fiúnak a felneveléséhez. A végső döntést mégis a kisbaba hozta meg: Oga Tatsumi, a rosszfiú lesz az apa.

No Game No Life

2016.07.09. 20:22, KMiyuki

Történetünk egy testvérpárról szól, akik nevetségesen profik a játékokban. Legyen szó bármilyenről, ők a legjobbak benne. Egy nap azonban egy különös világba csöppennek, ahol az számít urolkodónak, aki a legjobb gamer. Annak érdekében, hogy megmentsék az ottani világot, kénytelenek elfogadni az ottani furcsa szabályokat és játszani az életükért.

Akagami no Shirayukihime

2016.07.09. 19:41, KMiyuki

Shirayuki hírhedt volt káprázatos vörös hajáról. Már-már annyira megszállottá váltak miatta, hogy a király ágyasának akarta őt kényszeríteni. Shirayuki-nak ez nem tetszett, így utolsó próbálkozásra elszökött otthonából az erdőbe, ahol találkozott a fehér hajú herceggel, Zennel. A lány a Clarines palotába kényszerült, ahol az udvari gyógyszerészet mesterségét tanulta ki. Később pedig Zen herceggel került közeli kapcsolatba.

Arakawa Under the Bridge

2016.07.09. 19:07, KMiyuki

Ichinomiya Kou egy olyan különös családba született, ahol a hagyományok szerint az első szülött fiúnak kis korától kezdve egyedül kell boldogulnia. Soha nem lehet adósa senkinek, még a saját anyjától sem kérhet kölcsön. Kou pontosan emiatt retteg még a gondolattól is, hogy valaki adósa legyen. Azonban egy nap mégis adósa lesz egy különös lánynak.

Angel Beats!

2016.07.09. 18:39, KMiyuki

Mond, ha te meghalnál, de nem tudsz róla, akkor mit tennél? Haza akarnál jutni minden féle kép, pedig nem is tudod, hogy mi vár rád. Nem tudsz semmit, se a múltadat, se a jelenedet, se a jövődet. Ez a csapat fiatal szerencsétlen helyzetbe került aznap, mikor meghaltak. Lelkük átkerült egy másik világba, ahol egy teljesen új élet várt rájuk.