Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1063
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol

 

 
Támogatóim
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Legújabb oldalra felkerült animék

Akagami no Shirayukihime

2016.07.09. 19:41, KMiyuki

Shirayuki hírhedt volt káprázatos vörös hajáról. Már-már annyira megszállottá váltak miatta, hogy a király ágyasának akarta őt kényszeríteni. Shirayuki-nak ez nem tetszett, így utolsó próbálkozásra elszökött otthonából az erdőbe, ahol találkozott a fehér hajú herceggel, Zennel. A lány a Clarines palotába kényszerült, ahol az udvari gyógyszerészet mesterségét tanulta ki. Később pedig Zen herceggel került közeli kapcsolatba.

Arakawa Under the Bridge

2016.07.09. 19:07, KMiyuki

Ichinomiya Kou egy olyan különös családba született, ahol a hagyományok szerint az első szülött fiúnak kis korától kezdve egyedül kell boldogulnia. Soha nem lehet adósa senkinek, még a saját anyjától sem kérhet kölcsön. Kou pontosan emiatt retteg még a gondolattól is, hogy valaki adósa legyen. Azonban egy nap mégis adósa lesz egy különös lánynak.

Angel Beats!

2016.07.09. 18:39, KMiyuki

Mond, ha te meghalnál, de nem tudsz róla, akkor mit tennél? Haza akarnál jutni minden féle kép, pedig nem is tudod, hogy mi vár rád. Nem tudsz semmit, se a múltadat, se a jelenedet, se a jövődet. Ez a csapat fiatal szerencsétlen helyzetbe került aznap, mikor meghaltak. Lelkük átkerült egy másik világba, ahol egy teljesen új élet várt rájuk.

Amatsuki

2016.07.09. 18:18, KMiyuki

Talán abban mind egyetértünk, hogy a kiránduláások veszett unalmasak. Főleg, ha az ember egy múzeumba megy, vagy kiállításra. Főhősünk is ezt hitte, de ami ott történt az örökre az emlékeibe vésődött.

 

AKB0048

2016.07.09. 16:19, KMiyuki
Címkék: 2012 mecha sci fi zenés

Tilos az éneklés és a szórakozás, ám pár lány erejüket összefogva visszahozzák mindenki számára a kacagást és a mosolyt.