Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1001
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol
 
Támogatóim
 
Társalgó

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Legújabb oldalra felkerült animék

11eyes

2016.08.02. 20:38, KMiyuki

Két fiatal átlagos szerelmes párként viselkedik addig a napig, míg nem átkerülnek egy rejtélyes világba, ahol rájuk támadnak a szörnyek. Épp, hogy nem halnak bele, mikor visszakerülnek az emberek világába. Ám ezzel még nem úszták meg...

 

Heavy Object

2016.08.02. 19:54, KMiyuki

A nem túl távoli jövőben az Objectek, hatalmas tömegpusztító gépezetek alapjaiban reformálják meg a hadviselést. Történetünk ott kezdődik, mikor a hófedte alaszkai gyakorlóterepen Milinda, az egyik ilyen Object kissé külön pilótája összetalálkozik a gépésznek tanuló Quenserrel, valamint az ő katonanövendék társával, Heiviával.

Kekkai Sensen

2016.08.02. 18:24, KMiyuki

3 éve már, hogy New York Cityben (később Hellsalem's Lot néven) megnyílt a rejtelmes Kapu, amelyből a Másvilág lényei szivárogtak át és lepték el a várost. Minden megváltozott, ráadásként pedig köd-blokád, azaz egy áthatolhatatlan köd zárta körbe a város területét. Az erőszak és a bűnüldözés már a mindennapi élet részévé vált. A Másvilág és az emberek között pedig egyre csak nő a feszültség.

Slayers - A kis boszorkány

2016.08.02. 16:13, KMiyuki

Lina és barátai körbe körbe járják a környéket és állítják meg a gonoszt. Kalandjaik során találkoznak rengeteg fura szerzettel, baráttal és ellenséggel.


 

Tokyo Mew Mew

2016.08.02. 14:32, KMiyuki

Zoey egy átlagos randin volt, mikor földrengés rázta meg a környéket. Zoey és barátja kölünváltak, ezért a lány elkezdte őt keresni. Ám mikor megtalálta, felbukkant egy mutáns. Ekkor Eliott segítségével a lány átváltozott, és vadmacs kell belőle.