Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1131
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol

 

 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Girlfriend (Kari)

2016.10.02. 10:47, KMiyuki

Shiina Kokomi egy szorgos diáklány, aki az iskola gimnasztika csapat vezetője. Ebben a pár részes visuel novel feldolgozásban az ő és barátnpi történetet követhetjük.

Digimon

2016.10.01. 17:13, KMiyuki

Furcsa jelenség játszódik le a világban: a klíma teljesen megbolondult látszólag minden ok nélkül. Erről hét gyerek mit sem tud, hiszen épp egy nyári táborban töltik napjaikat gondtalanul. Legalábbis addig, míg el nem kezd havazni, ami mindenkit megdöbbent, hiszen normális esetben ebben az évszakban kánikulának kellene lennie. De ha ez nem lenne elég, a telefonok nem működnek, sőt, az Internetes kapcsolat is megszakad, az égen pedig északi fényhez hasonló jelenség látszódik. Az égből hirtelen furcsa szerkezetek pottyannak le, pont a gyerekek lába elé. Azonban mielőtt kitalálhatnák, mik is ezek, egy hirtelen jött áradás elkapja őket, és egy furcsa, a miénktől teljesen különböző világban találják magukat.

Bubuki Buranki

2016.09.30. 17:58, KMiyuki

Ikki Azuma 10 év távollét után tér vissza Japánba, megérkezésekor azonban a hatóságok fogságába esik, ahonnan a srác gyermekkori barátnője, Asabuki Kogane menti ki a lány kezére csatolt, önálló akarattal rendelkező Bubuki fegyverrel. Azuma, aki maga is birtokában van egy Bubukinak, újdonsült társaival egy küldetésre indul, hogy felélesszék a föld alatt alvó titánt, Oubut.

Strike Witches (2008)

2016.09.29. 21:53, KMiyuki

1939-et írunk, ám a II. Világháború ezúttal elmarad, mert egy idegen faj, a Neuroi támad az emberiségre, ami nagyon gyorsan el is foglalja a Föld nagy részét. Egy tudós azonban megalkotja a Strike Unit-ot, amivel sikeresen felveheti fajunk a harcot az ellenséggel.

 

Anitore! EX

2016.09.28. 15:43, KMiyuki

Az anime öt fiatal nő mindennapi életét követi nyomon, akik mindannyian idolok szeretnének lenni és a fittségük megőrzése érdekében rendszeresen végeznek különféle tornagyakorlatokat, mint például táncot, a jógát és a taijit is.