Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1242
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Ojisan to Marshmallow

2016.12.14. 19:13, KMiyuki

A történet főszereplője egy középkorú férfi, Kusaka "Hige" Habahiro, aki nagyon szereti a mályvacukrot, valamint az irodistanő Wakabayashi Iori, aki pedig Higét szereti. A cselekmény a kettejük munkahelyi románcát mutatja be, komikus jeleneteken keresztül.

 

Blood Lad

2016.12.12. 21:40, KMiyuki

Mindenki a vámpír szó hallatán egy fekete köpenyes vérszívó démonra gondol. Azonban ez egyáltalán nem igaz! Staz egy olyan démon, aki igaz, hogy a terület főnöke, mégis inkább elvan a maga világában az animékkel és a mangákkal. Egy otaku vámpír! Azonban az ő békés életét felforgatja egy emberlány, aki a világába csöppen.

 

Noragami

2016.12.09. 21:09, KMiyuki

Ha valaki egy istenre gondol, biztos azt hiszi, hogy jóélete van, gazdag, jómodorú és mindent megtehet. Yato azonban más. Yato egy olyan isten, akinek nincs semmilye. Akármilyen tettéért csak egy minimális apró pénzt kér el. Csóró istenek márpedig vannak!

Nurarihyon no Mago

2016.12.09. 20:35, KMiyuki

Nura Rikuo egy kicsit sem átlagos fiú. Ereiben youkai vér csörgedezik. Azonban ezt tiitokban kell tartania embertársai között. Élete során mindig el akarta magától dobni a youkai örökségét és egyszerűe emberként élni. Azonban egy incidens miatt kénytelen lesz belátni, hogy csak a vérével képes megvédeni szeretteit.

Sousei no Onmyouji

2016.12.07. 15:49, KMiyuki

Rokuro egy híres ördögűző családból származik, és az a sorsa, hogy hasonló kép őseihez ő is ördögűző legyen. Azonban ő bármi mást jobban el tudna képzelni, mint ezt. Egy nap egy paplány érkezik a szentélybe, amitől már Rokuronak valamelyest jobban megjön a kedve a tanuláshoz. Azonban itt még csak jobban elkezd bonyolódni a történet...