Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 832
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind össze-gyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek

Az animék régi elérése ITT, amíg nem fejeződik be teljesen az új menürendszer.

 
Kereső

Oldalon Mindenhol
 
Örök támogatóim
 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Chat
Az animékkel kapcsolatos kérdéseket/kívánságokat megtehetitek a Vendégkönyvben

Legújabb oldalra felkerült animék

Gyakuten Saiban

2016.07.11. 00:15, KMiyuki

A világon mindig születik egy csodabogár, mint például Naruhodo Ryuichi. Ő egy védőügyvéd, kinek frappáns szócsatáinak lehetünk tanúi.

 

91 Days

2016.07.10. 23:54, KMiyuki

"1920-at írunk. Helyszín az Egyesült Államok, Lorel városa. Az egyik férfi neve Avilio, akinek lemészárolták az egész családját, és bosszúból meg fogja ölni a barátját. A másik férfi Nero, aki egy napon az alvilág vezére lesz, és Avilio bosszújának célpontja. A történet az elégtételig vezető 91 napot mutatja be."

Beelzebub

2016.07.10. 17:18, KMiyuki

Oga Tatsumi egy bajkeverő iskolába járt. Egy nap egy férfit ment meg a folyóból, aki "világra hoz" egy kisbabát. Meglepettségéből Hilda, a Démon Nagyúr szolgája rántja ki. Azzal a megbízással érkezett a Földre, hogy találjon megfelelő, rátermett szülőket a Démon Nagyúr fiúnak a felneveléséhez. A végső döntést mégis a kisbaba hozta meg: Oga Tatsumi, a rosszfiú lesz az apa.

No Game No Life

2016.07.09. 20:22, KMiyuki

Történetünk egy testvérpárról szól, akik nevetségesen profik a játékokban. Legyen szó bármilyenről, ők a legjobbak benne. Egy nap azonban egy különös világba csöppennek, ahol az számít urolkodónak, aki a legjobb gamer. Annak érdekében, hogy megmentsék az ottani világot, kénytelenek elfogadni az ottani furcsa szabályokat és játszani az életükért.

Akagami no Shirayukihime

2016.07.09. 19:41, KMiyuki

Shirayuki hírhedt volt káprázatos vörös hajáról. Már-már annyira megszállottá váltak miatta, hogy a király ágyasának akarta őt kényszeríteni. Shirayuki-nak ez nem tetszett, így utolsó próbálkozásra elszökött otthonából az erdőbe, ahol találkozott a fehér hajú herceggel, Zennel. A lány a Clarines palotába kényszerült, ahol az udvari gyógyszerészet mesterségét tanulta ki. Később pedig Zen herceggel került közeli kapcsolatba.