Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1105
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol

 

 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Aoharu x Kikanjuu

2016.10.27. 14:35, KMiyuki

Tachibana Hotaru egy férfiruhákban járó középiskolás diáklány, akit a véletlen összehoz a hostként dolgozó Matsuoka Masamunéval. Rajta keresztül hősnőnk bekerül az airsoft sport világába, majd Masamune legjobb barátjával, az ero-mangaka Yukimura Tooruval kiegészülve a kis csapat benevez az országos airsoft bajnokságra.

Shugo Chara

2016.10.26. 18:12, KMiyuki

Amu egy vagány, bátor, gyönyörű, ám mégis egyszerű nap volt mindaddig, még az életébe be nem csöppent pár aprócska lény. Eleinte csupán csak egy álomszerűség az egész, ám Amunak hamar rá kell döbbennie, hogy az ő nyugodt élete tele lesz harcokkal és reménytelen álmokkal.

Gakuen Handsome

2016.10.25. 16:22, KMiyuki

A három perces epizódokból álló TV-animesorozat egy BL-paródia, amelynek helyszínéül a kizárólag fiúk számára fenntartott Baramon Magánakadémia szolgál.

 

Long Riders!

2016.10.25. 16:14, KMiyuki

A történet főszereplője Kurata Ami, egy teljesen átlagos elsőéves egyetemista lány, aki egy nap megpillant egy összecsukható biciklit és annyira megtetszik neki, hogy maga is vesz egyet. Hamarosan megismerkedik a távolsági biciklizés és a kerékpár versenyek világával, majd négy egyetemista társnőjével együtt megalapítják a Fortuna csapatot, hogy részt vehessenek a Fresh elnevezésű kerékpár bajnokságon.

Bernard Jou Iwaku

2016.10.20. 17:00, KMiyuki

Sawako "Bernard-jou" Machida és könyvmoly társai az idejük nagy részét a könyvtárban töltik, ahol szeretnének minél több könyvet megismerni - a hősnő esetében anélkül, hogy elolvasná őket.