Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1202
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Hyakujitsu no Bara

2016.12.28. 15:35, KMiyuki

A miénkhez nagyon hasonló II. világhború alakult ki ebben az alternatív világban. Senki sem lehet boldog a maga kis világában, szigorúan titokban kell tartani minden apró lépést. Taki életének is megvannak a maga kis titkai, így minden rákényszerült, hogy titokban tartsa szerelmi viszonyát.

Boku no sexual harassment

2016.12.28. 15:16, KMiyuki

Mochizuki Junya, egy fiatal és jóképű fiú, aki egy jónevű vállalatnál dolgozik. Egyik este továbbmarad munkahelyén, hogy kijavítson egy számítógépes hibát, mikor megjelenik a főnöke, Mr.Honma, aki először segít a hiba kijavításában, majd bevallja a fiúnak, hogy tetszik neki.

 

CANAAN

2016.12.28. 14:46, KMiyuki

Mino-san és Maria együtt indulnak el Shanghai felé. Épp egy ütős cikk megírására törekszik Mino-san, hogy végre kitörhessen a bulvárírás rabságából. Azonban az utazás közben nem várt találkozásban lesz részük.

 

Wild Adapter

2016.12.27. 10:38, KMiyuki

Kubota Makoto egy volt jakuzatag, aki magához vett egy srácot, Minoru Tokitót. Minorunak titokzatos a múltja, annyit tudni róla, hogy a W.A. nevű újszerű, rejtélyes drog használója volt. Ennek a kábítószernek az egyik mellékhatása, hogy valamely testrész abnormálissá válik, illetve rajta kívül még senki nem élte túl a használatát, valószínű ő az első, aki meg tudott szabadulni függőségétől.

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka

2016.12.25. 19:57, KMiyuki

A világunkban az istenek és az emberek együtt élnek. Vannak olyan emberek, akik egy isten mellé szegődnek és egy Dungeonba járkálva keresik meg a kenyérre valót. Őket hívjuk kalandoroknak. A kalandorok utazásuk során növelik meg erejüket, hogy egyre nagyobb szinteket végezhessenek el.